Je voordeel bij Supermarkt Mikros:

10% korting op al het groente en fruit

Supermarkt Mikros
Piet Heinstraat
2518 CM Den Haag


06-42312189
info@supermarktmikros.nl
www.supermarktmikros.nl

Mikros

 

Supermarkt Mikros bestaat meer dan 25 jaar en is inmiddels een begrip in het Haagse Zeeheldenkwartier geworden. Een winkel met 300 vierkante meter winkeloppervlak; een avondwinkel, supermarkt, bio-winkel en delicatessenzaak in één. Eigenaar Fatih en zijn familie staan voor u klaar, 365 dagen per jaar tot 11 uur ’s avonds. Dus ook met alle feestdagen is de winkel geopend, alleen sluiten we dan wel wat eerder, om 20:00 uur of 22:00 uur.

 

Duurzaamheid 

 

Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid als het duurzaam ondernemen betreft. De gehele winkel is voorzien van LED-verlichting, afval wordt gescheiden (karton, plastic, GFT, vet), er is groene stroom en alle koelingen zijn voorzien van glazen deuren. Wij bieden ons klanten een groot assortiment biologische producten. De producten die niet meer aan onze kwaliteitsnormen voldoen, gooien wij niet weg, maar prijzen wij flink af. Op deze manier gaan wij voedselverspilling tegen.

 

Persoonlijke aandacht 

 

Wanneer u bij ons de winkel binnen stapt maakt u al kennis met onze persoonlijke aandacht. Kunt u bijvoorbeeld een bepaald product niet vinden of wilt u een gerecht maken waarvoor u ingrediënten nodig heeft dan helpen wij u ‘persoonlijk’ met het samenstellen.
Wij zijn een buurtsuper waar de meeste klanten voor een gezellig praatje of samenzijn komen. 

 

Internationale producten

 

Wij zijn van alle markten thuis. Kunt u een product niet vinden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
De meeste producten uit de bekendste kookboeken hebben wij in huis. Van Hollandse pot tot gerechten uit het Midden-Oosten.

Assortiment

 

Naast de producten voor dagelijks gebruik, is Supermarkt Mikros voortdurend op zoek naar nieuwe, verrassende en lekkere (biologische) producten. We hebben vele leveranciers, speuren internet af, luisteren naar de wensen van klanten en proeven veel om op deze manier een mooi, onderscheidend assortiment te kunnen bieden voor alle klanten. Kent u een product wat echt niet mag ontbreken in de schappen van onze winkel, laat het ons dan weten!

 

Klik hier voor het assortiment van Supermarkt Mikros! 

 

Jouw Hofpasvoordeel: 10% korting op al het groente en fruit

vouchers