Je voordeel bij Stadstheater Zoetermeer:

Kom samen met een vriend naar 360° Lazy Sunday Afternoon, een concert in huiskamersetting met wisselende artiesten. Tel daar een bar met lekkere drankjes bij op en je hebt de perfecte formule voor een ontspannen middag! Bestel via de Servicebalie 079-3427565 een tweede kaartje met 50% korting. OP=OP

Stadstheater Zoetermeer


Cabaret, theaterconcerten, toneel, dans, muziektheater, opera, musicals, jeugd en jongeren  

Het Stadstheater is het culturele hart van Zoetermeer en omgeving. Ieder seizoen zijn er 250 hilarische, mooie, ontspannende en indrukwekkende voorstellingen te zien.

Het Stadstheater beschikt over een Grote Zaal (780 plekken, inclusief balkon) en een Kleine Zaal (174 plekken).
 

Inleidingen

Voorafgaand aan verschillende voorstellingen worden inleidingen georganiseerd. De inleidingen worden gehouden door een regisseur, choreograaf of door de Openbare Bibliotheek. Met behulp van interviews, beeld- en geluidsfragmenten krijgt u zo een unieke kijk op de voorstelling. Kijk hier voor meer informatie.

 

360° Events

Zoek samen met ons nieuwe mogelijkheden en avonturen op!
Laat je verrassen door meer dan theater, kom naar bijzondere events en kijk met ons uit naar nieuwe festivals. Het Stadstheater treedt buiten zijn oevers en stroomt van het toneel over naar de rest van het vernieuwde gebouw en zelfs daarbuiten!


Bekijk hier onze 360° Events.Kleine Zaal Royaal

Nieuwe cabaretiers leren kennen? Toch een keer een bepaald genre proberen? Of andere verrassende artiesten en gezelschappen ontdekken? Dat kan zeer voordelig met Kleine Zaal Royaal. In onze Kleine Zaal programmeren wij ieder seizoen veel interessante voorstellingen in alle genres, die erg de moeite waard zijn. Met Kleine Zaal Royaal mist u niks meer!

Met Kleine Zaal Royaal betaalt u per persoon € 150,- voor een heel seizoen theaterproeven. U heeft de mogelijkheid om maximaal 30 verschillende voorstellingen uit te zoeken in de Kleine Zaal.

Bestel uw Kleine Zaal Royaal bij de start van de kaartverkoop van het seizoen en geniet van vele producties in onze Kleine Zaal.

vouchers