Hofpasaanbieding:

- Haagse vrijheidstour: € 16,- ipv € 17,50 
- Teaser Tour, incl. chocolade proeverij: € 8,50 ipv € 10,- 


Graag reserveren via de mail o.v.v. De Hofpas en dan het bedrag overmaken.

Schilderswijk Bewoner Tours
Schilderswijk
2526 Den Haag


06-13798003
info@stichtingbbis.nl
www.schilderswijkbewonerstours.nl/

Schilderswijk Bewoner Tours


In de Schilderswijk Bewoner Tour worden bijzondere verhalen uit de Haagse Schilderswijk belicht. Vertelt door de bewoners zelf. Laat je inspireren door de markt, hofjes en andere verrassende bezienswaardigheden.
 

Behind the Scenes tours
 

Schilderswijk Bewoners Tours is geboren uit liefde voor de wijk en haar bewoners. Zij biedt unieke ‘Behind the scene’ tours aan, welke worden aangeboden door haar bewoners zelf. Er is een oneindig aantal varianten mogelijk, met ook bezoeken aan instellingen in de wijk en specifieke doelgroepen tours. Doel is naast een verdieping inzicht in het unieke karakter van de wijk, een toename van toerisme, met een hieruit volgende versterking van de wijkeconomie.
 

Schilderswijk Bewoners Tours is een aanvulling op het bestaande aanbod van tours in de wijk, en geen vervanging hiervan. Zij werkt samen met bestaande aanbieders, en zal ook doorverwijzen indien de wensen van de klant beter aansluiten bij het aanbod van deze aanbieders.

 

Haagse Vrijheidstour


In het kader van de vrijheidsweken van13 April tot en met 5 Mei organiseren stichting Jeugdwerk i.s.m. stichting BBIS een vrijheidstour voor een ieder met interesse in de vooroorlogse geschiedenis van de Schilderswijk en het Oude centrum. De tours worden begeleid door bewoners samen met een oud verzetstrijder en vertegenwoordigers van diverse religieuze gemeenschappen in Den Haag.
 

Zij zullen u tijdens deze unieke vrijheidstour vertellen over zowel de historische context, als wat we kunnen leren voor het samenleven in Den Haag anno 2018. Gedurende de tour zullen we ook zorgen voor een culturele versnapering. Kijk hier voor meer informatie.
 

Teaser Tour (incl. chocolade proeverij)
 

Vanwege de opening van de nieuwe chocoladerie Bolena aan de Boekhorststraat, organiseert Schilderswijk Bewoners Tour een presentatie met chocolade-proeverij op locatie bij Bolena. Vervolgens vindt er een teaser tour in de Schilderswijk plaats. Dit zal plaatsvinden op 24 en 31 maart & 7 en 14 april. Aanvang is om 14:00.
Schilderswijk Bewoner Tours, powered by Stichting BBIS

vouchers