Hofpasaanbieding:

500 gram rundergehakt voor € 2,95

Keurslager Rudolf Alblas
Middelwaard 83
2716 CW Zoetermeer


079-3515295
info@alblas.keurslager.nl
www.alblas.keurslager.nl
Alblas.Keurslager/

Keurslager Rudolf Alblas


In onze winkel aan de Middelwaard bieden wij u een breed en altijd vers assortiment. En dat is meer dan ‘goed vlees en fijne vleeswaren’.
 

Specialist in lekker eten

Bij Rudolf Alblas bent u ook aan het juiste adres voor een ruime keuze in gourmetschotels, complete maaltijden, frisse en verrassende salades en diverse ‘lekker en vlug klaar specialiteiten’.

En dat is nog niet alles! Ook ons Hollands rundvlees vindt gretig aftrek, en let u ook eens op onze speciale broodjescorner, met een heerlijk aanbod vers belegde broodjes.
 

Barbecue & Catering

Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik. Als barbecuespecialist zijn wij graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Bekijk hier een overzicht van onze barbecuepakketten.
 

Met z'n allen gezellig rond de tafel? Ook voor gourmetten bent u bij Rudolf Alblas aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan steengrill-, fondue- en gourmetschotels is er voor ieder wat wils.


Geen tijd om te koken? Of even geen zin? Profiteer dan van ons ruime maaltijden assortiment, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en lekkere pasta’s.

vouchers