Hofpasaanbieding:

Weet u wat u moet doen bij een ongeval? Voor alle houders van de Hofpas bieden wij 10% korting op onze EHBO cursussen en workshops aan! Met een EHBO certificaat op zak bent u altijd voorbereid.

Rode Kruis afdeling Den Haag
Zilverstraat 2
2544 ER Den Haag


070-3505333
ehbo.denhaag@redcross.nl
www.rodekruis.nl/denhaag
RodeKruisDHwijkwinkel/

Rode Kruis, EHBO Academie

 

In 2018 bestaat het Rode Kruis afdeling Den Haag 150 jaar! Het Rode Kruis afdeling Den Haag heeft sinds 2017 een EHBO academie opgezet in ons nieuwe pand aan de Zilverstraat 2. Bij deze academie kunt u EHBO cursussen en workshops volgen op diverse thema's. Zo kunt u een volledige EHBO cursus volgen maar ook een cursus Reanimatie & AED of een cursus EHBO aan baby's en kinderen.

 

Heeft u geen tijd voor een volledige cursus maar wilt u wel de kennis hebben om te kunnen handelen als het nodig is, dan kunt u bij ons ook een korte workshop volgen. Het Rode Kruis wil zo veel mogelijk mensen opleiden op het gebied van EHBO om zo een hulpvaardige samenleving te kunnen creëren. Weet u wat u moet doen?

 

Voor info over ons aanbod kunt u kijken op www.rodekruis.nl/denhaag of direct aanmelden? stuur een mail naar ehbo.denhaag@redcross.nl en u ontvangt een kortingscode waarmee u zich kunt aanmelden via shop.rodekruis.nl

 

Cursussen op locatie zijn ook mogelijk. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen op het nummer 070-3505333

 

vouchers