Je voordeel bij Renbaan Duindigt:

Volgende koersen :

Zondag 16 juni

Zondag 30 juni


- Korting op je toegangsbewijs bij Koersdagen: (vanaf 18 jaar: €5,- ipv € 7,- | vanaf 65 jaar : € 4,- ipv € 5,-)
- EN gratis toegang tot het museum!

Renbaan Duindigt


Altijd al een keer naar een paardenrace gewild? Kom gezellig een dagje naar Renbaan Duindigt. Met uw gezin, collega’s of vrienden genieten van de sport en het spel, een bijzondere locatie met een sfeervolle ambiance. Jong tot oud, iedereen heeft het naar zijn zin op Renbaan Duindigt. Wilt u een gokje wagen dan kan dat, maar hoeft uiteraard niet. Inzet al vanaf 1 Euro. U bent van harte welkom!
 

Koersdagen
Ook in 2018 worden er weer koersdagen verreden. Per koersdag worden er 8 tot 12 races georganiseerd. Kijk hier voor de koersagenda. Tijdens de koersdagen is er de mogelijkheid om een kijkje “achter de schermen” te nemen op het draf- en renbaan Duindigt complex. De rondleiding duurt ongeveer een half uur.

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u zich op de koersdagen melden bij de infostand die zich midden op het plein bevind. De rondleiding begint rond 12.45 uur. Van te voren aanmelden is niet nodig.
 

Museum & Historisch Archief
Bezoek het Draf- en Rensport Museum, op de 1e etage van de Grote Tribune en geniet van het rijke verleden van de Draf- en Rensport. Tevens vindt u daar de Museumwinkel met 2e hands boeken, tijdschriften en andere paardensportartikelen. De Archiefcommissie stelt zich ten doel de interesse voor de Draf- en Rensport en haar erfgoed te stimuleren.

Zie hier de openingstijden.
 

Bereikbaarheid 
Renbaan Duindigt is vanuit alle richtingen alleen te bereiken via de N14 afslag Duindigt. Vanuit Den Haag dus via Alkemadelaan/ring Den haag N14 en vanaf de andere kant eveneens via die N14 met omdraaien bij de kruik, afrit Bronovo.

vouchers