Je voordeel bij Reinvitaal:

€7.50 korting op een 10-rittenkaart

Rein Vitaal


Vitaliteitsstudio & Sportsclub


Betekenisvolle herinneringen die wij in ons dagelijks leven opdoen ontstaan uit actie, beweging en lichamelijk contact. En het lichaam neemt hierbij een belangrijke positie in. Reinvitaal biedt een platform aan op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

Met gezondheid doelen we op een medisch welbevinden en daar richt Reinvitaal zich binnen de hofpas-actie op. Voor nadere informatie over vitaliteit verwijzen we naar de website reinvitaal.


Strength & conditioning


Hoewel elke klant anders is, kunnen we onze clientele clusteren op basis van primaire doelstellingen, namelijk gezondheid-, esthetische-, sportprestatie- en revalidatiedoeleinden. Hier spelen we op in door dagelijks gevarieerde Crossfitness trainingen aan te bieden. Met Crossfitness werken we toe naar een algehele fitheid middels natuurlijke beweegpatronen, functionele oefeningen en spel-elementen. Speerpunten zijn: progressie, samenwerken, afstemming en flink dosis plezier. Er worden tips en tools aangereikt die bruikbaar zijn binnen het dagelijks functioneren. Wij maken ons hard door op een laagdrempelige wijze het lichaam te activeren, waarmee bewsutwording wordt gecreerd voor een gezond actieve leefstijl.  Elke donderdag 18:00u vangt een instroomtraining aan voor een kijkje in de keuken binnen Reinvitaal. Een proeftraining is vrijblijvend! 


Overige aangeboden diensten

Bootcamp, personal training, lichaamsgeorienteerde therapie, personal training en obstacle course (hedendaagse 'apenkooien')

vouchers