Hofpasaanbieding:

10% korting op een (knuffel)steen om te dragen en € 5,00 korting op een workshop of cursus!

 

 

Boek je een workshop of cursus dan krijg je €5,00 korting - Kom je in mijn winkeltje een (knuffel)steen uitkiezen, of wil je deze laten uittesten, dan krijg je 10% korting met je Hofpas!


 

Maak dat je aantrekt wat je nodig hebt!  

In de workshops van Pluter-Jupito kun je creatief en spiritueel aan de slag met natuurlijke materialen en de wetten van de natuur - met als doel je zelfbewustzijn te verhogen en met je natuurlijke processen mee te bewegen. Leven vanuit je hart, je intuïtie en intrinsieke motivatie maakt dat je aantrekt wat je nodig hebt!

 

Versterk je kwaliteit! 

In de workshops maken we gebruik van de energie van de materialen en symboliek. Alle bomen, planten, stenen, dieren, kleuren en kruiden beschikken over hun eigen specifieke energie. Energie volgt de weg van de minste weerstand, wanneer energie vrij kan stromen wordt met een minimum aan inspanning een maximum resultaat geboekt. Elk natuurlijk materiaal en elk symbool kan gebruikt worden, zolang het voor jou betekenis heeft. Zo wordt het jouw zeer persoonlijke Maanstaf, Altaarplaat of Wierook.

 

Persoonlijke verdieping.

Heb jij daarnaast ook behoefte aan persoonlijk contact voor een verdere verdieping in je proces? In een persoonlijk gesprek kan ik de ontwikkelingen met je doornemen en daarbij adviezen geven – om onderbewuste thema’s verder uit te lichten. Ook is er de mogelijkheid om in mijn winkeltje met de touch for health methode een edelsteen aan te meten die jou kan bijstaan. 

 

Winkelbezoek op afspraak en aanmelden voor een workshop of cursus via het Contact/ Aanmeldingsformulier 

 

vouchers