Je voordeel bij Peaky Barber Voorburg:

10% korting op je behandeling. 

Pinnen niet mogelijk bij Peaky Barber, maar wel gratis parkeren!

Peaky Barber Voorburg


In het hart van Voorburg, midden in een woonwijk, is Peaky Barber gevestigd. In deze barbershop kun je als man terecht voor een professionele knip-, trim- of traditionele scheerbehandeling (uitsluitend op afspraak).

Deze bijzondere barbershop van negen vierkante meter brengt je terug in de tijd; hier wordt het oude ambacht gecombineerd met de technieken van nu. Bij Peaky Barber wordt  gewerkt met hoogwaardige producten en merken zoals Proraso, Uppercut Deluxe, Depot, Captain Fawcett & Reuzel.
 

Wie is Peaky Barber?
 

Mijn naam is Nick Piekhaar, oftewel “Peaky”. Sinds mijn jeugd kreeg ik al snel de bijnaam “Piekie”; dit vanwege mijn bijzondere achternaam. Om er toch een internationale twist aan te geven was “Peaky Barber” al snel geboren. Na negen jaar als accountmanager te hebben gewerkt  kwam ik er achter dat dit pad voor mij niet bestemd was. Ik miste de creatieve kant van mezelf in het dagelijks leven. Daarom heb ik besloten het roer om te gooien en een barbiers opleiding te volgen bij de Barberschool in Delft.

Na enkele weken tijdens mijn opleiding wist ik het zeker: “ik wilde barbier worden”. Met trots mag ik zeggen dat ik in februari 2017 afgestudeerd ben aan deze Barberschool in Delft onder leiding van Joost Mulleman. Joost heeft ervoor gezorgd dat ik een grote passie voor het vak en het ambacht heb gekregen. De authentieke service, de haarstijl en de bijbehorende beleving is wat dit vakmanschap mooi maakt.

vouchers