Je voordeel bij Parkpop Saturday Night:

20% korting per ticket 
 

Bestellen via de boekingspagina. Gebruik hiervoor promocode: PPSN0623
 

Looptijd actie: 4 t/m 23 juni 2018

Parkpop Saturday Night
Lloydstraat 17 J
3024 EA  Rotterdam


+31(0)10 4048422
info@ducos.com
www.parkpop.nl/saturdaynight
ParkpopSaturdayNight/

Parkpop Saturday Night


Geniet lekker in de buitenlucht van je favoriete artiesten van vroeger. Het kan op het nieuwe evenement "Parkpop saturday Night", waar grote namen uit binnen- en buitenland en tribute bands voor een zwoele zomeravond zorgen in het Zuiderpark.

Iedereen kent Parkpop, maar de avond ervoor is er parkpop Saturday Night. Op 23 juni kun je genieten van hits uit de jaren zeventig, tachtig en negentig, maar ook recentere meezingers van o.a. Andre Hazes.
 

Line up

Dit jaar staan er weer populaire namen op het programma. Met Kim Wilde, voormalig Spice Girl Melanie C, Clouseau, Jason Donovan, The Boss UK, Kiss Forever Band, De Dijk, Martijn Fischer, Hot Chocolate, Gruppo Sportivo en 90's NOW! zijn de eerste namen inmiddels bekend.. Houd de line-up in de gaten voor meer knallers! 

Met voorafgaand Parkpop Downtown op vrijdag en aansluitend het gratis te bezoeken Parkpop festival op zondag is het nu een weekend lang genieten in Parkpopstyle!
 

Tickets & Hofpasvoordeel

Maandag 4 juni (vanaf middernacht) gaat de reguliere prijs in van € 35 (+ €3,50) servicekosten. Hofpashouders ontvangen 20% korting.

Bestellen kan via deze boekingspagina of via de boekingslink op ww.parkpop.nl / www.parkpop.nl/saturdaynight.