Je voordeel bij Parkpop Den Haag:

Winactie 2 x VIP tickets! 

+ 20% korting Parkpop Saturday Night! 

Parkpop Den Haag
Lloydstraat 17 J
3024 EA Rotterdam


+31(0)10 4048422
info@ducos.com
https://parkpop.nl/
/ParkpopDenHaag

Parkpop

 

Festival liefhebbers opgelet! Beleef nu een weekend lang de ultieme sfeer van Parkpop: het grootste gratis popfestival van Nederland! Op zondag 24 juni transformeert het Haagse Zuiderpark tot een intiem festivalterrein waar je volop kunt genieten van meer dan 30 nationale en internationale top acts, verdeelt over 6 verschillende podia. Waaronder het Haags podium met alleen het beste wat Den Haag te bieden heeft!

 

Wie popmuziek zegt, zegt Den Haag. Niet voor niets is de stad Den Haag al decennia Nationale Popstad nummer 1. Om dat in de stad maar ook op landelijk niveau te positioneren en de trots van Den Haag als Popstad met een ieder te delen, is in 1981 het initiatief Parkpop van de grond gekomen. Een nationaal popfestival dat in één keer de stad Den Haag als popstad op de kaart zet. En dat is meer dan gelukt.

 

Parkpop is ieder jaar weer een groot succes. Wat is het geheim van dit langlopende muziekfestival? Parkpop is meer dan pils en popmuziek: het gaat om de sfeer in het park, om de gezelligheid en de mensen. Bovendien wordt er elk jaar met veel zorg een programma gemaakt van nationale en internationale acts die mogen spelen in het prachtige Zuiderpark. Parkpop is met gemiddeld 200.000 bezoekers één van de grootste gratis muziekfestivals van Europa. Parkpop vierde in 2015 haar 35ste verjaardag en is daarmee ook een van de langstlopende festivals in Nederland. 

Ben je nog nooit naar een festival gegaan, omdat je opziet tegen de mensenmassa? Probeer het dan eens uit op Parkpop. Parkpop is niet alleen gratis, de sfeer is ook heel goed. Parkpop is geschikt voor doorgewinterde festivalgangers, maar juist ook voor nieuwelingen die een eerste kennismaking willen met de festivalwereld. Parkpop kost je immers niets, dus wat houdt je tegen? Parkpop laat je zien dat een festival meer is dan alleen luisteren naar goede muziek met een biertje in je hand. Bij Parkpop gaat het om de hele sfeer en de gezelligheid van het samenzijn met je vrienden in een park midden in de stad, wat wil je nog meer? Naast de hoofdpodia presenteert het festival ook het Haags Podium met het beste wat Den Haag te bieden heeft. Houd de laatste zondag in juni dus vrij en kom naar Parkpop!

 

Line-up 

 

Ook dit jaar is de line-up weer fantastisch! 

Check hier het volledige schema met de artiesten. 

 

Check onze Facebookpagina voor de winactie (vanaf 7 juni live)!