PANYVINO 


Een gastvrije brasserie in het hart van Den Haag. Vlakbij de Tweede Kamer, gemeentehuis en bibliotheek. De plek voor een kop koffie, een lunch met verse broodjes, soep of een salade. Vanaf 11:00 s'ochtends serveren wij alle gerechten van de kaart.


In PANYVINO kunt u in een ongedwongen en gezellige sfeer genieten van Spaanse & Portugese delicatessen. De menukaart is zeer veelvuldig en gebaseerd op de smaakvolle klassieke Spaanse & Portugese keuken. Paulo (eigenaar/kok) laat zich elke dag steeds weer inspireren door de kleuren en geuren uit Spanje of Portugal. Hij laat u dan ook graag genieten van gerechten met dagverse ingrediënten, die de markt op dat moment biedt. Geen dag is hetzelfde! 
 

Diner & Wijn

Bij PANYVINO komt u graag lekker eten. Alles wordt elke dag bereidt uit verse ingrediënten in eigen keuken. In onze winkel is er altijd een ruime keuze uit maaltijden, tapas en salades, waaruit u zelf uw gerechten kan samenstellen. U kunt u ook laten verassen door onze chef! Maaltijden kunnen warm worden meegenomen, maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel te genieten.


Tevens kan je genieten van een uitgebreide wijnkaart. Begin goed met een glaasje Alma de Pias uit Portugal en geniet daarna van nog veel meer lekkers uit Spanje & Portugal. Laat je verassen of adviseren door ons! Bestel bij je glas wijn lekkere kleine gerechtjes om te delen, die geïnspireerd zijn op de Spaanse & Portugese keuken. 
 

Kookworkshops
 

Laat u een inspireren door Paulo en beleef een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige kookworkshop bij PANYVINO. Samen met ongeveer 4 personen deelt u de keuken van PANYVINO en bereidt u gezamenlijk het hele menu. 

Na een feestelijk ontvangst met een glas Cavva start de korte demonstratie van Paulo. Ook wordt er uitleg gegeven over het menu dat u gaat bereiden volgens recept van de chef. Vervolgens gaat u aan de slag onder deskundige begeleiding aan de slag in de keuken.

Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tijdens het hele programma is Paulo aanwezig en loopt rond voor advies en uiteraard kunt u met hem op de foto en of video! Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met huisgemaakte hapjes (friandises).

vouchers