Je voordeel bij Opticus brillen & contactlenzen:

- uitgebreid optometrisch onderzoek voor slechts € 25,= (i.p.v. 45,=)

- op iedere zonnebril 15% korting (niet i.c.m. bestaande acties)
- bij een zonnebril op sterkte: 50% korting op glazen

- 35,= korting bij aankoop van een paar HOYA kwaliteitsglazen

Opticus brillen & contactlenzen
Leyweg
2545 GG Den Haag


070-3662774
info@opticus.nl
www.opticus.nl
OpticusDevilee

Opticus brillen & contactlenzen


Opticus is al decenia lang het vertrouwde adres voor brillen, contactlenzen, zonnebrillen, kinderbrillen én optometrische onderzoeken. Wij zorgen met alle plezier voor de beste kijk-oplossing voor uw ogen. Met drie generaties is het een echte familiebedrijf te noemen en tevens het oudste winkel op de Leyweg. Deskundigheid, kwaliteit, innovatie en service staan hier centraal.
 

Zekerheid
We bieden dit graag aan al onze klanten: bij de aankoop van uw nieuwe bril, zonnebril en/of contactlenzen krijgt u een zeer uitgebreide service en garantie. Dat geeft u het vertrouwen én de zekerheid.
 

Brillen & glazen
Uw bril moet passen, ook bij uw stijl. Wij houden de laatste trends daarom scherp in de gaten. Van zeer trendy en stijlvol tot degelijk en tijdloos. Variërend in alle prijsklassen, in vele uitvoeringen. Kies uit merken als Michael Kors, Tom Ford, Armani, WOOW!, Kirk&Kirk en Simple!

Alleen met perfecte glazen wordt een bril pas écht een goede bril. Wij werken uitsluitend met de nieuwste meet techniek én kwaliteitsbrillenglazen van HOYA. Zo wordt uw multifocale of enkelvoudige bril een feestje om doorheen te kijken.
 

Zonnebrillen
Onze zonnebrillen collectie is mooier en uitgebreider dan ooit! Nog nooit hingen er zoveel zonnebrillen in onze winkel. Er is een aardige verbouwing geweest en voila: ruim 300 keuzes!
 

Kinderbrillen
Opticus is met recht dé kinderbrillenspecialist van de regio. Met een ruime keuze van meer dan 200 monturen op voorraad zit er altijd wel wat moois bij. En bij Opticus zijn de standaard kinderbrillenglazen ALTIJD GRATIS! Inclusief een superontspiegeling én een beschermingslaag. En nog uit voorraad leverbaar ook, dus die nieuwe coole bril is al binnen een half uur klaar. Vraag ons naar alle mogelijkheden.
 

Contactlenzen
Bij ons word je altijd door een optometrist of contactlensspecialist geholpen, gecontroleerd en geadviseerd. Want veilig lenzen dragen staat voorop. Laat je eens informeren, of maak een controle afspraak via ons afspraken-formulier.
 

Daglenzen
Heerlijk lenzen dragen zonder gedoe! Daglenzen zitten superfijn en zijn bij ons meestal uit voorraad leverbaar. Ook zijn nog eens zéér scherp geprijsd. Een halfjaar pakket daglenzen inclusief controles is er bijvoorbeeld al vanaf slechts €199,00!
 

Nachtlenzen
Als je overdag liever geen lenzen draagt dan zijn Nachtlenzen een goede oplossing. De lens doet ’s nachts het werk terwijl je slaapt en overdag zie je scherp. Hoe? Dit filmpje laat dat op een leuke manier zien.

vouchers