Je voordeel bij Omniversum:

Binnenkort een nieuw voordeel!

Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag


0900-6664837
info@omniversum.nl
www.omniversum.nl
omniversum

Omniversum


Momenteel is er geen aanbieding bij Omniversum.


Omniversum is het grootste grootbeeldfilmtheater van de Benelux. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm koepelscherm geprojecteerd. De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Ronduit Spectaculair dus!
 

Films
De films in Omniversum nemen je mee naar andere werelden: Sinds 1984 bracht Omniversum al ruim 100 films uit en daar komen er ieder jaar weer meer bij. De programmering biedt documentaire-achtige films waarin mens, natuur, cultuur, avontuur en wetenschap centraal staan. Alle films zijn Nederlands gesproken (via oortelefoon ook in Engels te volgen) en meestal geschikt voor alle leeftijden tenzij anders aangegeven. Het zaalprogramma duurt circa 50 minuten. Ieder uur start er een nieuwe film.
 

Faciliteiten & Arrangementen
Geniet tijdens een bezoek niet alleen van een film maar ook van het uitgebreide assortiment in onze horeca en winkel. Een compleet dagje of avondje uit? Of een kinderfeestje in Omniversum? Maak gebruik van de speciaal samengestelde arrangementen.


Opera

Bij Omniversum geniet je nu ook van de mooiste opera’s uit Londen. De dramatiek, de passie, de emoties, je ervaart ze levensecht bij de topproducties van de wereldberoemde Londense Royal Opera. Omniversum vertoont de komende maanden verschillende opera’s, live vanuit The Royal Opera House in Londen. Bij de vertoningen is niet de hele koepel gevuld, je ziet de opera’s op honderdveertig vierkante meter en kijkt de zangers daarbij recht in het gezicht. Een meeslepende ervaring!

vouchers