Je voordeel bij Medellín Secret:

5% korting op alle huismerk koffie vanaf 1 kilo!


Medellín Secret Coffee

 

Bij Medellín Secret koop je bijzondere koffie voor thuis of op het werk

 

Een bijzondere boon verdient het om puur te worden gedronken. Bij Medellín Secret vindt u daarom uitsluitend single finca coffee. Karakteristieke, zuivere koffie van één topplantage met hart voor de wereld.

 

Medellín Secret is het initiatief van gepassioneerde koffieboeren die geloven dat het anders kan. Die hun mooie oogst liever niet via de grote hoop van een coöperatie in een melange van een multinational zien verdwijnen.

Ze verbouwen, oogsten, branden en vermarkten de bonen zelf, zonder dure tussenschakels. Zo krijgt u meer waar voor uw geld en de koffieboer meer geld voor zijn waar. Medellín Secret behaalde tal van kwaliteitsprijzen, waaronder de eerste plaats in de smaaktest van onze eigen Haagse topkok Pierre Wind.


Medellín Secret heeft drie prachtige finca's: finca La Luisa in Colombiafinca Santa Elena in Costa Rica en finca La Candelaria in Guatemala. Ieder met hun eigen karakteristieke smaakprofiel. Daarnaast hebben we regelmatig bijzondere Single Finca Cup of Excellences van andere finca's. 

vouchers