Hofpasaanbieding:

Een uur ontspanningsmassage voor €30 i.p.v. €47,50

Massagepraktijk Silence
Laan van Meerdervoort 1016
2564 AW Den Haag


062602248
mp.silence@hotmail.com
www.massagepraktijksilence.nl

Massagepraktijk Silence

 

Massage therapeut Otto Maasland

Massage


Een massage zorgt niet alleen voor plaatselijke of gehele ontspanning, maar bevordert de bloedcirculatie en de stofwisseling en zorgt ervoor, dat de spieren- en weefselspanningen afnemen.

 

Tijdens de massage die je ondergaat gebruikt massagepraktijk Silence diverse massagetechnieken en haptonomie en gesprekstherapie. De vormen van massage die massagepraktijk silence gebruikt zijn: ontspanningsmassage, magnetiseren, drukpuntmassage (shiatsu), klankschaalmassage (meditatie), cranio sacraal (drukpunten op het hoofd), voetreflextherapie en hotstone.

 

Voordelen Massage:

 

Meer energie, beter slapen, ontspannen lichaam, beter in je vel zitten, betere bloedscirculatie, afvoer van afvalstoffen en maakt de spieren soepel. Bevorderd van algehele geestelijke en fysieke ontspanning en brengt lichaam en geest in balans.

 

Dit geldt voor mannen en vrouwen, jong en oud en helpt tegen examenstress en werkstress. 

 

Massagepraktijk Silence werkt psycho-somatisch en holistisch (psycho = wat in je hoofd omgaat, somatisch = lichaam, dus wat er in je hoofd omgaat, slaat neer in je lichaam, zo krijg je lichamelijke klachten. Holistisch = niet een plek van het lichaam, maar totaal: lichaam en geest zijn een).

 

Soorten massage bij Massagepraktijk Silence:

 

Ontspanningsmassage

 

Lichaamsmassage op de massagetafel van hoofd, nek, schouders, armen, rug, benen en voeten. Hierbij gebruik ik alle technieken gedurende +/- 1 uur. Aanbevolen een keer per week of een keer per twee weken.

 

Hoofd, nek, schouders, rug en armen

 

Korte ontspanningsmassage op de massagetafel van +/- 30 minuten, waarbij ik diverse technieken gebruik. Aanbevolen een keer per week of een keer per twee weken.

 

Stoelmassage

 

Tijdens de massage op de massagestoel worden hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen behandeld gedurende 15-20 minuten, d.m.v. shiatsu (drukpuntenmassage). Hierbij blijft de kleding aan. Aanbevolen een keer per week.

 

Werkt preventief

 

Een stoelmassage doet het lichaam herstellen van opgebouwde stress, het langdurig zitten in dezelfde werkhouding.

 

Aanbevolen: voor volledige ontspanning wordt aanbevolen een massage van een uur, een keer in de twee weken.

vouchers