Hofpasaanbieding:

Altijd toegang voor €16 p.p. per dag. Niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen. Maximaal 5 personen per Hofpas. Alleen geldig op vertoon van de originele Hofpas bij de kassa's van Madurodam. Deze actie loopt t/m 31 december 2019.

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag


070-4162400
info@madurodam.nl
www.madurodam.nl
madurodam.nl

Madurodam


Ontdek het beste van Nederland!

 

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs!

 

Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin.

  


Nieuw Amsterdam; de Nederlandse roots van New York


Half juni 2017 opende Madurodam Nieuw Amsterdam, een interactieve familie-attractie die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt. In de meeslepende attractie ga je terug in de tijd en beleef je héél even de spanning van de 17e eeuw. Je stapt aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaart van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. De dag begint zonnig maar al snel dreigt er gevaar. Loopt dit goed af?

 

Op het stadsplein van Nieuw Amsterdam steek je samen met vrienden en familie de handen uit de mouwen en vuur je kanonnen af. Zo beleef je welke keuze Peter Stuyvesant ten overstaan van de Engelsen moest maken voor het behoud van de stad. Ook ontdek je welke Nederlandse sporen tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn in New York. Waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd?


Indoor attracties voor heel het gezin

In Madurodam is óók binnen veel te doen en te beleven. Zo komt in Het verhaal van George de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven. In het Hof van Nederland ontdek je één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. En in Zo Groot Is Oranje ontdek je hoe het Nederlands Elftal de internationale kampioenstitel veroverde in 1988 én voel je hoe het is om kampioen te worden.

 

Madurodam inspireert de wereld met het beste van Nederland. Via miniaturen, doe-dingen én indoor attracties ontdek je Nederlandse helden en hoogtepunten. Verhalen over vrijheid, pioniersgeest en grenzen verleggen. Zo verbindt Madurodam het verleden en heden en steek je iets op over de Nederlandse mentaliteit.

 

Al sinds 1952 is Madurodam een uniek, (inter)nationaal icoon. Het themapark is opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro én als fondsenwerver voor goede doelen. Jaarlijks schenkt Madurodam haar opbrengst aan projecten voor kinderen.

vouchers