Hofpasaanbieding:

Entree voor €16 p.p. 


Niet geldig i.c.m. andere acties en kortingen. Maximaal 5 personen per Hofpas. Alleen geldig op vertoon van de originele Hofpas bij de kassa's van Madurodam. 

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag


070-4162400
info@madurodam.nl
www.madurodam.nl
madurodam.nl

Madurodam


Beleef Nederland op z’n grootst! In Madurodam beleef je de grote verhalen van Nederland. In de indoor attracties komen deze verhalen via special effects en talloze beeld- en geluidseffecten écht tot leven. Ga terug in de tijd in één van de experiences op ware grootte en speel zelf een rol in een bijzonder Nederlandse hoogtepunt. Dit wil je niet missen, dus bezoek ze allemaal!


Nederland Waterland

In de nieuwste spectaculaire familie experience de Waterwolf beleef je hoe de Nederlanders op een onmogelijke plek van water land maakten. Een zinderende en interactieve show over Nederlands meest indrukwekkende overwinning op water: de drooglegging van het immense Haarlemmermeer. Reis in het gemaal de Cruquius door de tijd en ontdek hoe we ons land tot op de dag van vandaag droog weten te houden. Bedien zelf ’s werelds grootste stoommachine en stel samen het gemaal in werking. Lukt het jou om de Waterwolf te verslaan?


Nederland en de Gouden Eeuw

Nieuw Amsterdam is een interactieve familieattractie die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. Vuur wel op tijd de kanonnen af!


Van 7 Nederlanden naar 1 Nederland

Herbeleef één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis door een bezoek aan het Hof van Nederland. In het Hof van Nederland ontdek je het verhaal over het ontstaan van Nederland, het land waarin wij in vrijheid kunnen leven. Weet jij nog wat Willem van Oranje voor ons betekende?


Voel hoe het is om kampioen te worden

Echte oranje- en voetbalfans mogen Zo Groot is Oranje niet overslaan. Neem plaats op de tribune en juich het Nederlands Elftal naar de Europese kampioenstitel in de zinderende EK-finale van 1988. Beleef hoe deze voetballegendes voor het eerst en als enige keer deze felbegeerde beker wonnen. Daarna ben je zelf aan de beurt: test je voetbalskills in de skillzone of doe de meest fantastische moves met je eigen 3D voetbalavatar. Word jij de nieuwe kampioen van Nederland?


Ontdek ook de andere grote verhalen van Nederland

Naast het beleven van de grote verhalen van Nederland in onze experiences kun je natuurlijk genieten van honderden Nederlandse gebouwen en tientallen doe-activiteiten en waterspellen. Stap in de rol van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! Vul in de haven van Rotterdam de schepen met containers of speel het Hansje Brinkerspel en help om Nederland droog te houden. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin.


www.Madurodam.nl

vouchers