Hofpasaanbieding:

Uw voordeel bij Lunchroom eigenWEISS,

Genieten van onze Balkan specialiteiten.

Wij bereiden als enige in Den Haag een broodje Cevapcici.

Bij bestelling van een lunchpakket gratis 1 liter verse jus d'orange


 

 

Lunchroom eigenWEISS

 

Lunchroom eigenWEISS is een sfeervolle lunchroom voor een heel breed publiek.
Wij werken met verse unieke produkten. Wij zijn juist meer dan een broodje. Onze specialiteit komt uit de Balkan landen. Cevapcici met Bas Ajvar en rauwe witte uien.

 

Wij leveren heerlijke ambachtelijk gebakken krokant witte en meergranen (bruine) zuurdesem Parisienne broodje van Het Vlaamsch Broodhuys. Dit zijn prachtige authentiek en dagelijks vers gebakken Parisienne broodjes op basis van zuurdesem met een lange gisting. Het Vlaamsch Broodhuys staat voor ambacht, kwaliteit en gezondheid. Wij zijn trots op het feit dat wij de enige lunchroom in Den Haag zijn die deze broodjes online en dagelijks vers gebakken direct leveren aan particulieren en bedrijven en of stichtingen.

 

Een enorm breed assortiment belegde broodjes, hartige maar ook zoete tosti's, clubsandwiches, panini's en ommeletten vind je bij Lunchroom eigenWEISS. Benieuwd naar de menukaart? Klik dan hier!

 

Bij Lunchroom eigenWEISS kunt u terecht voor ontbijt, lunch en dinner maar ook voor een heerlijk kopje koffie of een verfrissend drankje. 

 

De Lunchroom eigenWEISS heeft ook cateringservice, met uitgebreide mogelijkheden. 

 

Lunchroom eigenWEISS is uitermate geschikt voor kinderen en grote groepen. Er is een terras aanwezig waar u kunt genieten van het weer onder het genot van een van de heerlijke broodjes van eigenWEISS. 

 

Reserveren is niet verplicht maar wel mogelijk. 

 

Lunchroom eigenWEISS beschikt ook over een bezorgservice en afhaalmogelijkheden. 

Kijk voor de openingstijden op de website van Lunchroom eigenWEISS. 

 

Op vertoon van De Hofpas krijg je een gratis vers geperst sapje naar keuze bij een broodje naar keuze. 

vouchers