Hofpasaanbieding:

10% korting op de lunch rekening.

* alleen geldig bij reservering.

Lunchroom Appeltje eitje
Prins Hendrikstraat 69
2518 HL Den Haag


070-3602021
lunchroomappeltjeeitje@gmail.com
/appeltjeeitje070

Appeltje Eitje, Ontbijt- en brunchrestaurant  

 

 

Appeltje Eitje is een gezellige lunchroom met een huiselijk sfeer.

 

Je kunt er terecht voor de overheerlijke taarten, maar ook lekkere tosti’s die je zelf kunt samenstellen.

 

Alle gerechten worden huisgemaakt en worden met liefde bereid! Onlangs is de lunchkaart volledig vernieuwd.

 

Hotspotjes.nl: 


" Appeltje Eitje was voorheen al een favoriet in Den Haag om te lunchen. Met de komst van de nieuwe eigenaar is het eigenlijk alleen maar leuker en beter geworden. De huiskamersfeer is er nog steeds, het oogt nu alleen wat strakker en frisser. Als je binnenkomt voel je je gelijk op je gemak en overal is er wel wat leuks te zien. Het recept van de beroemde appeltaart op de witte muur blijft een eyecatcher. 

 

Ook op het terras is het heerlijk vertoeven als het zonnetje schijnt. Maar dat is ook niet zo raar als je in één van de leukste straatjes van Den Haag zit.

 

Bij Appeltje Eitje zit je goed als het gaat om de lekkerste  (gezonde) wafels, pancakes, huisgemaakte taarten en sapjes. 

 

Het is hier ook mogelijk om heerlijk te eten zonder je direct schuldig te moeten voelen, want ze hebben echt genoeg vegan-opties op de kaart staan. Onze favoriet is overduidelijk de courgettewafel met gerookte zalm. Hier kom je echt zeker voor terug! De smaken zijn fantastisch! 

 

Wat we ook fijn vinden is dat er altijd heerlijk veel groente bij alle gerechten wordt geserveerd. Bij Appeltje Eitje proberen ze altijd een goede balans te vinden tussen goede kwaliteit en betaalbaarheid en dat is zeker gelukt! "

 

Jouw Hofpasvoordeel 10% korting op de lunch rekening. Alleen geldig bij reservering.

 

vouchers