Je voordeel bij Lekker Brood Bakery:

50% korting op uw dagverse Brood  na 15.00 uur

Lekker Brood Bakery
Herengracht
2511EH Den Haag


0703636617
info@lekkerbrood.nl
www.lekkerbrood.nl
/lekkerbrood

Lekker Brood Bakery


LEKKER BROOD 100% biologisch, ambachtelijk & onweerstaanbaar! 

 

Onze broodspecialiteiten worden allemaal gebakken met biologische grondstoffen, op een wijze die nog meer smaak en karakter toevoegt aan onze broden. Daar nemen we de tijd voor. Een Lekker Brood is immers 48 uur onderweg voordat het op de toonbank ligt. Daaraan voegen we betrokkenheid toe. Ieder Lekker Brood wordt met passie bewerkt voordat het de stenen ovenvloer opgeschoten wordt.

 

We blijven op zoek naar mogelijkheden om het morgen beter te doen. Zoals bijvoorbeeld biologische grondstoffen die we het liefst zo lokaal mogelijk inkopen. Maar daar hoort natuurlijk ook bij een (gedeeltelijke) vervanging van zout op een vernieuwende wijze, die gewaardeerd zal worden.

 

Nu we in onze bakkerij alleen nog maar biologische ingrediënten gebruiken, kunnen onze bakkers het assortiment Lekker Brood verder uitbreiden. Inmiddels hebben de bakkers, samen met een aantal klanten, een tarwebrood met pompoenpitten ontwikkeld, een Lekker Brood dat boven verwachting presteert. Ook is er een verrassend frisse muffin met frambozen van Raspberry Max ontwikkeld.


Wij zijn heel zuinig met ons zout en peper, dit is immers iets heel persoonlijks.
Wij wensen u smakelijk eten!

vouchers