Je voordeel bij Lunchroom Le Provence:

- Bij iedere lunch een gratis kleintje soep 

- en 2e kopje koffie GRATIS!

Lunchroom Le Provence


Lunchroom 'Le Provence' is een sfeervolle plek in de wijk Duinoord,  waar je kan genieten van een heerlijk kopje koffie met een smakelijk stuk verse, huisgemaakte taart of cake.

De sfeer die onze lunchroom uitstraalt, is die van het zuiden van Frankrijk. De Provence met zijn mooie, warme kleuren, prachtige vergezichten en schitterende bloemenvelden. De schilderijen die de sfeer in de lunchroom creëren zijn geïnspireerd door deze omgeving. 
 

Aanschuifavonden


In samenwerking met Happas Catering organiseren wij regelmatig een aanschuifavond, waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden uit diverse wereld keukens (o.a. Frankrijk, Italie, Spanje & Griekenland) ! Het menu bestaat altijd uit een voor-, hoofd-, nagerecht. Kijk hier voor het aanbod. 
 

Evenementen


Wilt u uw verjaardag vieren, een babyshower organiseren of heeft u zin in een High Tea of High Wine? Het kan allemaal. Elke gelegenheid is volledig naar eigen idee in te vullen en de openingstijden zijn hierop aan te passen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een feestje te organiseren zonder zaal huur.

vouchers