Sparen:

In de winkel krijg je 5% van het aankoopbedrag in spaarpunten
Johan Wassenaar
PrinsHendrikstraat - 130
2518 HX Den Haag


070 - 3637519
info@johanwassenaar.nl
www.johanwassenaar.nl

Johan Wassenaar


Walk like an astronaut

 

Bij Podologiepraktijk Johan Wassenaar bent u aan het juiste adres als u kampt met voet- en loopklachten. Podologie is de kennis van voetongemakken en van de materialen en mogelijkheden om het lopen  te verbeteren. Vroeger werd hierbij veel gebruik gemaakt van zware ijzeren steunzolen. Die tijd is gelukkig voorbij.

 

Nieuwe en lichte materalen uit de ruimtevaart

 

In Johan Wassenaar’s podologisch atelier werkt men met het uit de ruimtevaart afkomstige microcelmateriaal. Op basis van dit materiaal ontwikkelde Johan Wassenaar het Astronautic Comfort Voetbed.  Het microcelmateriaal is tegelijkertijd zacht, licht, wasbaar, sterk en op hoge temperaturen vervormbaar. Zo ontstond een uniek voetbed dat een totale omwenteling in de behandeling van doorgezakte voeten betekent.

 

Het Astronautic Comfort Voetbed vangt de voet verend op, schakelt de spieren niet uit en stimuleert de bloedsomloop. In maat 38 weegt het minder dan 20 gram. Met het Astronautic Comfort Voetbed  hebt u het gevoel in nat zand te staan. Overal steun en nergens druk. Zo wordt uw voet op natuurlijke wijze in de juiste stand geplaatst. 

 

Wat kost een consult?

 

Het consult is geheel gratis.  Alleen werkelijke verrichtingen zoals veranderingen aan bestaande steunzolen en nieuw gemaakte artikelen worden in rekening gebracht. Komt u gerust langs voor een geheel vrijblijvend consult. We bespreken samen de mogelijkheden. Uiteindelijk bent u degene die beslist of en wat er gebeurt. Podoloog R.B.Samson is aangesloten bij Stichting L.O.O.P.

 

In onze winkel vindt u ook een uitgebeide collecte heren- en damesschoenen.

vouchers