Je voordeel bij In je Kracht – Carme Almarza:

Op vertoon van De Hofpas ontvang je op je eerste afspraak (na de gratis kennismaking) 25 euro korting!

In je Kracht – Carme Almarza
Mariahoeve
2592 GG Den Haag


0611296977
info@injekracht-carme.nl
www.injekracht-carme.nl
InjekrachtCarmeAlmarza/

In je Kracht – Carme Almarza


Samen op weg naar JOUW KRACHT. Praktijk voor counseling & coaching op maat gericht op persoonlijke ontwikkeling. Aangesloten bij NVNLP. 


Ik ben Carme Almarza, sociaalpedagogische hulpverlener. Ik help jou om in je kracht te komen, zodat jij de regie over jouw leven weer zelf pakt.
 

In de loop van mijn carrière heb ik mijn passie gevonden in het coachen en begeleiden van mensen, met als uiteindelijke doel: het beste uit de mens te halen. Mensen helpen om vooral weer vertrouwen te krijgen in zichzelf, zie ik als een uitdaging. Onze maatschappij met alle (on)mogelijkheden is soms moeilijk te overzien, waardoor wij het spoor bijster kunnen raken. Graag ben ik er om je weer vooruit te helpen, kaders te bieden en overzicht te geven. Samen op weg naar je kracht.
 

Ik werk met het Rots&Water programma, het NLP model en met een leergang voor Hoogsensitiviteit. Met deze bijzondere tools help ik jou met:

  • inzicht krijgen in je eigen handelen
  • inzicht krijgen in je denkpatronen
  • inzicht krijgen over je emoties
  • omzetten belemmerende overtuigingen in verruimende overtuigingen zodat je je vrijer voelt
  • balans vinden in jezelf
  • je grenzen aangeven en deze te bewaken
  • het vergroten van zelfkennis, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
  • je kwaliteiten en talenten ontdekken.

Je word je bewust van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag. Uiteindelijk ben je in staat blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag te maken om zo tot betere resultaten te komen. Je leert jezelf kennen en sterker in het leven te staan. Een mooie uitdaging!
 

Zit je vast in gedragspatronen die je belemmeren in het dagelijkse leven? Lukt het je niet om je doelen te bereiken? Of weet je niet wat je wilt? Ben je uit balans? Heb je moeite met grenzen stellen of voor jezelf opkomen? Zie je het bos door de bomen niet meer? 

 

Bel mij, dan kunnen we kennismaken. 
 

Prijzen & Hofpasvoordeel

Een kennismaking duurt ongeveer een uur. Deze is gratis. Middels deze afspraak kunnen we elkaar beter leren kennen en kun je voelen of het klikt, zowel persoonlijk als op het gebied van werkinhoud. Je krijgt de ruimte om je vragen te stellen en om te vertellen wat je kwijt wilt.
 

De kosten bij een individueel traject zijn: 75 euro per sessie (inclusief 21% btw).

Op vertoon van de hofpas ontvang je op je eerste afspraak (na de kennismaking) 25 euro korting.
 

Ik ga graag de uitdaging met je aan…. Samen op weg naar JOUW kracht

vouchers