Je voordeel bij Hotel Des Indes:

Een aperitief van het huis bij een lunch/diner OF een gratis fris, wijn of bier van het huis. 

Hotel Des Indes
Lange Voorhout -
2514 EG Den Haag


070-3612345
info@desindes.com
www.hoteldesindes.nl
Hotel.Des.Indes

Hotel Des Indes


Hotel Des Indes verwelkomt al 136 jaar lang gasten, waaronder leden van koninklijke huizen en beroemdheden, en biedt elegantie en grandeur in het hart van Den Haag. Het hotel is gelegen in een van de meest prestigieuze buurten van Den Haag, het Lange Voorhout, en is omgeven door met meesterwerken gevulde musea, antiekwinkels en authentieke restaurants.
 

Dining

Geniet van een lunch of diner in ons fine-dining restaurant, onze signature High Tea in de lounge of een van onze signature cocktails in de bar. Van dinsdag t/m vrijdag serveren we u in het restaurant een Business Lunch 'Des Indes Style' voor €29,50 p.p. voor 2 gangen inclusief koffie en 2 uur gratis valet parking.


Vanaf 15 oktober is de Lounge/Restaurant enkel toegankelijk voor gasten die in het hotel overnachten. Wij vragen hotelgasten vooraf een tafel te reserveren. Zonder reservering kan een tafel niet worden gegarandeerd i.v.m. het maximale aantal van 30 personen.

Onze Lounge / Restaurant nu samengevoegd tot één restaurantconcept met hetzelfde à la carte en 2- of 3-gangen menu. Vanzelfsprekend is er voldoende ruimte tussen de tafels om aan de overheidsrichtlijnen te voldoen en blijft onze service op het hoge niveau dat u van Hotel Des Indes gewend bent. Daarnaast mag geen alcohol worden gedronken na 20:00 uur in onze Lounge / Restaurant.

 

Hotelinformatie  

Faciliteiten

Ontdek Den Haag

Hotel Des Indes is het ideale hotel in Den Haag om de stad te ontdekken. Des Indes is gelegen in het hart van Den Haag aan het prachtige boomrijke Lange Voorhout. Slenter op een ochtend over de antiekmarkt op het Lange Voorhout en geniet van de typische Haagse sfeer. Het geluid van uw voetstappen wordt gedempt door een deken van bladeren. Door de afwezigheid van verkeersdrukte waant u zich in de 18de eeuw, toen men zich nog per paard en wagen verplaatsten. Onze concierge helpt u graag met kaartjes en aanbevelingen.

Verlies uzelf in de charmes en mooie locaties en slaap in het mooiste hotel van Den Haag. Bezoek het Mauritshuis met werk van Vermeer, Rembrandt en vele anderen. Ga chique winkelen op het Noordeinde terwijl u langs het paleis van Koning Willem Alexander loopt. Of neem een kijkje op het binnenhof, bij Madurodam of de Panorama Mesdag.

vouchers