Hofpasaanbieding:

10% korting op de hele collectie en 20% korting op gepersonaliseerde bestellingen.

Horned Horses

 

Een betere wereld begint bij je t-shirt

Wij maken toffe, biologische shirts met unieke eigen prints. Onze shirts herinneren jou eraan dat je werk, je maandagochtend en al je verplichtingen niet alles zijn wat er is. Wij vinden dat er meer is. Dat jíj meer bent. Maak de wereld mooier door je eigen innerlijke Unicorn te bevrijden.

 

Waarom onze kleding?

Omdat de wereld veel mooier kan zijn. Omdat een betere wereld begint bij jou en de keuzes die jij maakt. Wat jij verkiest om uit te stralen. Omdat jij jezelf wilt zijn. En gewoon omdat onze kleding super lekker zit.

 

Hoe maakt u een Unicorn T-shirt?

Met liefde en feeënstof. In een eigen studio in Den Haag. Met niets anders dan gecertificeerd, onwaarschijnlijk zacht biokatoen. Met een perfecte pasvorm en de meest krachtige kleuren. Met totale creatieve vrijheid en een verhaal voor ieder kledingstuk.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Plezier en inspiratie. Kleding met een verhaal. Over jou en de mensen die jij kent. Het leven dat je kent. Een statement, of de herinnering dat het ook anders kan. Uit ons hoofd, in onze webshop en naar jouw brievenbus. Tot comfortabel en duurzaam, zacht en warm aan jouw lijf.

 

Magie is er om te delen.

Wij delen jouw dromen en jouw frustraties. En we delen onze liefde en inspiratie met jou. We delen onze opbrengsten met ecologische katoenboeren en eerlijke textielproducenten. 

 

Jouw Hofpas-voordeel: 10% korting op de hele collectie en 20% korting op gepersonaliseerde bestellingen.

 

vouchers