Je voordeel bij Hofstad Sports, Business & Events:

Arrangement Volvo Ocean Race 24 juni (zie hieronder)
 

€151,25 per persoon ipv €181.50

Hofstad Sports, Business & Events
Parkstraat 20
2514 HD Den Haag


06-54683422
info@hofstadsports.nl
www.hofstadsports.nl
hofstadsports

Hofstad Sports, Business & Events


HOFSTAD Sports- Business – Events faciliteert het netwerk sport in de regio Den Haag, zodat sportondernemerschap en sportontwikkeling voorop kunnen staan. We bestaan sinds 2003 en hebben sindsdien een breed netwerk opgebouwd van zakelijke partners en relaties binnen de sport.


Onze klanten bestaan uit landelijk opererende (sport)organisaties, sportclubs, topsporters en in de regio Den Haag adviseren wij bestuurders en beleidsmakers.

 

Sport

Sinds januari 2016 heeft Hofstad haar werkveld uitgebreid naar sportmarketing en consulting. Met een ruime ervaring op diverse werkvelden, worden adviseurs van Hofstad ingezet binnen en buiten de georganiseerde sport. Het netwerk van Hofstad levert daarnaast extra mogelijkheden tot een optimaal resultaat te komen.
 

Hofstad is de verbindende partner voor haar relaties. Wij organiseren regelmatig het Sport-netwerkcafé (SNC) waar u sporters, beleidsmakers, sportondernemers en bestuurders ontmoet. U bent van harte uitgenodigd. Kijk op de voor agenda van het SNC.

 

Business

Het Hofstad Sportnetwerk richt zich op ondernemers in de regio Den Haag met een passie voor sport. U ontmoet elkaar op informele wijze tijdens onze events en arrangementen. Tijdens thema bijeenkomsten willen wij u informeren over de ontwikkelingen binnen de sport en trends op bijvoorbeeld het gebied van technologie. Het Hofstad Sportnetwerk legt de verbinding, u als deelnemers kopt de marktkansen in. Door deel te nemen aan het Hofstad Sportnetwerk staat u daarbij aan de wieg van de prestaties van topsporters uit de regio.
 

Bekijk onze agenda voor onze Business to Business evenementen.
 

Events

Hofstad Sports Business & Events is een Full service evenementenbureau met regionale, Nationale en Internationale opdrachtgevers. Dagelijks werken wij aan evenementen en concepten die uw doelstelling (en) samenbrengen en vertalen, die uw gasten raken en verbazen. Wij luisteren, creëren, maken sfeer en verrassen op een vindingrijke, unieke en creatieve manier.
 

Op onze website maakt u kennis met ons als creatief en flexibel bureau en de velen mogelijkheden. Het is een korte weergaven van onze werkwijze, ideeën en producten.
 

Zondag 24 juni’18 | Aankomst Volvo Ocean Race | leg 11 Gotenburg / Den Haag
 

De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. Zondag 24 juni aan staande finisht deze legendarische race voor het eerst in de historie in Nederland. Na 45.000 zeemijlen is Den Haag, de ultieme eindbestemming.
 

De aankomst belooft voor de zeilers en de tienduizenden mensen een onvergetelijk sportmoment te worden. Wereldwijd zullen de ogen van zeilliefhebbers op Nederland gericht zijn wanneer de boten, na negen maanden van intense strijd finishen en aanmeren in de haven van Scheveningen.
 

Van 24 juni tot en met 1 juli staat de haven en het strand van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport. Er zijn tal van watersportactiviteiten en wedstrijden en er is volop entertainment. De Finish belooft een festijn te worden voor alle leeftijden, zeilfans, sportliefhebbers en gezinnen.
 

Legends race

De Nederlandse verbondenheid met de Volvo Ocean Race gaat ver terug, maar niet eerder was Nederland finishplaats van de race. Om dit unieke moment te vieren wordt een bijzondere reünie georganiseerd voor alle Nederlandse en buitenlandse schepen en bemanningsleden die ooit aan de wedstrijd hebben deelgenomen. Een aantal van de deelnemers gaat nog een keer de strijd aan in een unieke Legends Race. De start is in Gotenburg en de finish eveneens in Den Haag. De schatting is momenteel dat de legends 24 juni en 25 juni aankomen in Den Haag.
 

Zondag 24 juni 2018 – aankomst arrangement
 

Zondag 24 juni staat in het teken van de finish van de Volvo Ocean Race 2017-2018 en de finish van de Legends race. Naast de aankomst zal het Volvo Ocean Race Village geopend zijn en zullen er tal van activiteiten in de haven en op het strand worden georganiseerd. Ook u kunt getuigen zijn van de aankomst en van de sfeer en spektakel van de Volvo Ocean Race.

HOFSTAD Sport | Business | Events heeft een speciaal aankomst arrangement voor u samengesteld in samenwerking met Paviljoen de Witte Scheveningen. Vanaf het terras van het Paviljoen heeft u een fantastisch uitzicht op de zee, Scheveningen en het Race Village.
 

Programma:

11.30 uur      Ontvangst in de barzaal / terras van Paviljoen de Witte

  • Sandwiches & drankjes

13.00 uur      Transfer naar het Race Village Volvo Ocean Race / haven

Scheveningen

  • Drankje & hapje

15.30 uur      Transfer van het Race Village naar Paviljoen de Witte / haven

Scheveningen

  • Tafelgarnituren en warme en koude hapjes
  • Dranken

17.30 uur      Einde arrangement

Het arrangement is inclusief:

  • Parkeren (per afname 4 arrangementen 1 parkeerplaats Paviljoen de Witte)
  • Ontvangst en de uitgebreide borrel in Paviljoen de Witte
  • Hapje en drankje op het terrein van de Volvo Ocean Race
  • Begeleiding gedurende het arrangement
  • Transfer naar Paviljoen de Witte naar het Race Village / Haven van Scheveningen

Transfer van het Race Village / Haven van Scheveningen naar Paviljoen de Witte.
 

Arrangement prijs: €181,50 p.p inclusief BTW. Hofpas prijs €151,25
Boeken via 
info@hofstadsports.nl