Hofpasaanbieding:

Binnenkort een nieuw voordeel

Hofstad Sports, Business & Events
Parkstraat 20
2514 HD Den Haag


06-54683422
info@hofstadsports.nl
www.hofstadsports.nl
hofstadsports

Hofstad Sports, Business & Events


HOFSTAD Sports- Business – Events faciliteert het netwerk sport in de regio Den Haag, zodat sportondernemerschap en sportontwikkeling voorop kunnen staan. We bestaan sinds 2003 en hebben sindsdien een breed netwerk opgebouwd van zakelijke partners en relaties binnen de sport.


Onze klanten bestaan uit landelijk opererende (sport)organisaties, sportclubs, topsporters en in de regio Den Haag adviseren wij bestuurders en beleidsmakers.

 

Sport

Sinds januari 2016 heeft Hofstad haar werkveld uitgebreid naar sportmarketing en consulting. Met een ruime ervaring op diverse werkvelden, worden adviseurs van Hofstad ingezet binnen en buiten de georganiseerde sport. Het netwerk van Hofstad levert daarnaast extra mogelijkheden tot een optimaal resultaat te komen.
 

Hofstad is de verbindende partner voor haar relaties. Wij organiseren regelmatig het Sport-netwerkcafé (SNC) waar u sporters, beleidsmakers, sportondernemers en bestuurders ontmoet. U bent van harte uitgenodigd. Kijk op de voor agenda van het SNC.

 

Business

Het Hofstad Sportnetwerk richt zich op ondernemers in de regio Den Haag met een passie voor sport. U ontmoet elkaar op informele wijze tijdens onze events en arrangementen. Tijdens thema bijeenkomsten willen wij u informeren over de ontwikkelingen binnen de sport en trends op bijvoorbeeld het gebied van technologie. Het Hofstad Sportnetwerk legt de verbinding, u als deelnemers kopt de marktkansen in. Door deel te nemen aan het Hofstad Sportnetwerk staat u daarbij aan de wieg van de prestaties van topsporters uit de regio.
 

Bekijk onze agenda voor onze Business to Business evenementen.
 

Events

Hofstad Sports Business & Events is een Full service evenementenbureau met regionale, Nationale en Internationale opdrachtgevers. Dagelijks werken wij aan evenementen en concepten die uw doelstelling (en) samenbrengen en vertalen, die uw gasten raken en verbazen. Wij luisteren, creëren, maken sfeer en verrassen op een vindingrijke, unieke en creatieve manier.
 

Op onze website maakt u kennis met ons als creatief en flexibel bureau en de velen mogelijkheden. Het is een korte weergaven van onze werkwijze, ideeën en producten.

vouchers