Je voordeel bij Hart Beach Scheveningen:

- €37,50,- voor een introductie surfles, inclusief materiaal en €20,- aan huurtegoed!
- Reserveren minimaal 1 dag van tevoren via website of telefonisch o.v.v. ‘’De Hofpas”

Hart Beach Scheveningen
Strandweg
2586JK  Scheveningen


070 350 25 91
info@hartbeach.nl
www.hartbeach.nl
Hartbeach

Hart Beach Scheveningen


Hart Beach is dé plek in Scheveningen om het hele jaar te surfen, chillen, shoppen en een lekker hapje te eten. Hart Beach wil jong en oud, beginner en gevorderde meeslepen in de wereld van de Surf.
 

Surfschool 

 

Dé surfspot waar je leert surfen, je gear huurt of een warme douche neemt nadat je in het water bent geweest. In het water krijg je les van ervaren instructeurs die allemaal een passie hebben voor surf, de zee & het strand!
 

Alle instructeurs beschikken over een BSA & lifeguard certificaat. Zij leren je op een veilige manier graag alle ins & outs over het surfen! Wij zijn het hele jaar rond geopend, zomer & winter. Laat de kou je niet tegenhouden, de Nederlandse golven zijn op hun best in de winter en onze winter wetsuits houden je warm!


Surfshop


Al meer dan 40 jaar is Hart Beach Surfshop gevestigd in Scheveningen. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan surfboards, wetsuits, dames- en herenmode, accessoires & cadeaus. Het aanbod is ook terug te vinden in de webshop.


Food & Drinks


Of je nu lekker wakker wil worden met een bakkie of trek hebt in een gezonde lunch na een lekkere surfsessie…. Van maandag tot en met zondag zijn wij geopend en serveren wij heerlijke koffie, smoothies, speciaal biertjes, mooie wijnen, ontbijt, lunch en diner.


Groepen vanaf 10 personen kunnen bij ons een tafel reserveren. Kijk hier voor meer informatie.
 

Groepsactiviteiten


Ben je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of schooluitje aan het organiseren? De diverse activiteiten, heerlijke keuken en unieke locatie maken Hart Beach de plek voor een onvergetelijke dag samen met vrienden, familie of collega’s.vouchers