Je voordeel bij HOVM Haags Openbaar Vervoer Museum:

Gratis toegang tot het museum. Kijk op de website voor de openingstijden.

HOVM Haags Openbaar Vervoer Museum
Parallelweg 224
2525 NL Den Haag


....
info@hovm.nl
www.hovm.nl/nieuw/

Het Haags Openbaar Vervoer Museum
 

In het Haags Openbaar Vervoer Museum (HOVM) is te zien hoe er vroeger met het openbaar vervoer werd gereisd. Een grote collectie historische trams en bussen vormt de basis van het museum. Een groot deel van die trams en bussen is nog steeds rijvaardig, zodat regelmatig ritten gereden kunnen worden. Het HOVM is opgericht in 1989 en is al meer dan 25 jaar actief. Het HOVM is op elke zondagmiddag van april t/m oktober geopend van 13.00 tot 17.00 uur. 
 

Tram & Busritten
 

Meerijden in een historische tram van bijna 100 jaar oud, die zich piepend en krakend voortbeweegt door de straten van Den Haag? Of wilt u meerijden met een historische bus door Zuid Holland? Dat kan! Beleef zelf een rit met mobiel erfgoed door Den Haag zoals in de jaren ’20, ’30 of ’50 van de vorige eeuw. Het Haags Openbaar Vervoer Museum biedt arrangementen met een grote variatie aan ritten per vervoermiddel aan: er is voor elk wat wils.
 

Tram- & locatieverhuur
 

Een familieuitstapje? Groepsvervoer voor een bedrijf? Een gezellig ritje met de Partytram met vrienden en kennissen? Dan kunt u bij het HOVM een tram huren.
 

Het Haags Openbaar Vervoer Museum is daarnaast de perfecte locatie voor kleine en grote groepen. U kunt er vergaderen, feestvieren, met een historische tram meerijden en een rondleiding krijgen langs trams van soms meer dan honderd jaar oud! Een lunch of diner behoort ook tot de mogelijkheden. En zelfs trouwen kan in het museum. Het HOVM is en officieel erkende trouwlocatie.
 

vouchers