Je voordeel bij Goed Eten Den Haag:

- Dinner: gratis drankje bij aankoop van een maaltijd (to-go of ter plekke nuttigen), 16.00 tot 20.30 uur

Goed Eten Den Haag
Reinkenstraat 66 K
2517 CW Den Haag


070 373 07 17
info@goedetendenhaag.nl
www.goedetendenhaag.nl
goedetendenhaag

Goed Eten Den Haag


Goed Eten, de naam zegt het al, wij houden van Goed Eten! Goed eten in de breedste zin van het woord. Wij dragen graag ons steentje bij aan een mooiere, betere en gezondere wereld. Dit doen we met eten, goed eten welteverstaan. Goed eten voor mens, dier, milieu én portemonnee.
 

Gezonde maaltijden, wraps, salades en seizoensgebonden week specials die heerlijk zijn als lunch, avondeten of als lekker tussendoortje.
 

Eten voor elke dag, zonder je schuldig te voelen dat je niet zelf hebt gekookt. Bereid met 100% biologische producten en veel vegetarische én vegan opties. Je kan bij ons aan een tafeltje plaatsnemen, eten afhalen of lekker laten bezorgen.


Zie hier het menu.
 

Specials

 

VEGA SOEPJE; Zoete aardappel-maissoep

MAALTIJD SPECIAL; Thaisecurry geserveerd met rijst en salade. Ook te bestellen met pulled chicken.

PASTA SPECIAL; Noodles met gewokte groenten, gekookt eitje en cashewnoten. Geserveerd met salade. Ook te bestellen met pulled chicken.

KAPSALON SPECIAL; Ras el Hanout aardappel, groenten, falafel, kikkererwten, kaas en salade. Ook te bestellen met pulled chicken.
 

Biologisch

Onze missie is vers, biologisch eten toegankelijk te maken voor iedereen. De producten die wij verkopen zijn altijd biologisch gecertificeerd en de gerechten die we maken zijn altijd volledig gemaakt van biologisch gecertificeerde ingrediënten.
 

Snoepgoed

Koffie, thee en taart? Ook dat staat bij ons op de kaart. Wij serveren de zoete baksels van Barbataart. Deze zijn altijd glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, biologisch en zonder (geraffineerde) suikers. Maar nog veel belangrijker, ze zijn altijd heerlijk!
 

 

vouchers