Je voordeel bij Equilibre - Centrum van Licht:

50% korting op het eerste consult (inclusief intake)

 

én

 

10% korting op elk volgende consult van 60 min. of meer

 

 

Equilibre - Centrum van Licht
Sirtemastraat 198
2513 ST Den Haag


0630271434
Rob@stukkenbeter.nl
www.stukkenbeter.nl
StukkenBeter

Equilibre - Centrum van Licht

 

VOOR ENERGETISCHE HEALING

 

 

Wil jij je ook stukken beter gaan voelen?  Dan wil ik je helpen om dat te bereiken!

 

Balans
Kom weer volledig in balans en leef je leven zoals dat bedoeld is!
‘Equilibre’ is Frans voor evenwicht of balans. Bij mijn gelijknamige praktijk draait dan ook alles om het herstellen van de balans in jouw leven en in jouw ‘systemen’. Ben je namelijk volledig in balans, dan kun je optimaal functioneren en is zowel je lichaam als je geest gezond en krachtig.

 

Terug naar je kern
Healing staat centraal bij Equilibre, en healing maakt gebruik van licht, ook wel: de energie die overal in ons universum aanwezig is. Wij bestaan zélf ook uit deze energie; het is onze kern, onze ware aard. Daar wil ik naar je terug begeleiden – omdat daar elke vorm van heling begint.

 

Wie is Rob van de Niet 

In 1984 starte ik mijn loopbaan bij de faculteit Farmacie van de Universiteit Utrecht. Ook werkte ik gedurende 13 jaar  bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht, waarvan ik in 2016 afscheid nam. Bij beide heb ik veel geleerd over ziekte, gezondheid en over de zorg.

 

Ongeveer 25 jaar geleden ontwaakte ook mijn interesse voor spiritualiteit en energetisch werk. In 1994 volgde ik de driejarige opleiding tot polariteitstherapeut. Daarna startte ik in 1997 – naast mijn baan – praktijk Lucina in Utrecht.

 

Sindsdien breid ik mijn kennis en vaardigheden telkens verder uit. Een overzicht van de belangrijkste opleidingen die ik heb gevolgd vind je hier. Naast het volgen van opleidingen heb ik bovendien diverse levensfilosofieën en religies bestudeerd. Telkens heb ik wijsheden daaruit geïntegreerd in mijn eigen dagelijkse bestaan. Ik verdiepte me onder meer in het boeddhisme, het hindoeïsme, de mystiek (joodse, christelijke en islamitische), de kabbala, de Brahma Kumaris, het universeel soefisme, A Course in Miracles, het Bahá’í-geloof en ook in de ayurveda en de Chinese en Tibetaanse geneeskunde.

 

De gave die ik heb is van generatie op generatie doorgegeven. Ik besef dat het niet vrijblijvend is en dat ik deze gave dien in te zetten voor het welzijn van andere mensen.  Daarom ben ik mij – na uitgebreide bestudering van en ervaring met energetische healing – gaan toeleggen op Tibetaans Lichtwerk. Dit werk richt zich erop iedereen te ‘verlichten’; iedereen te helpen op een hoger bewustzijnsniveau te helpen komen.

 

Lees meer op Stukken Beter of bekijk de aanbevelingen van anderen.