Hofpasaanbieding:

Eenmalig een gratis healing op afstand (aanmelden op de site)


Equilibre - Centrum van Licht
Sirtemastraat 198
2513 ST Den Haag


0630271434
rob@stukkenbeter.nl
https://www.stukkenbeter.nl/
StukkenBeter

Equilibre - Centrum van Licht

HEALING - READING - CHANNELING - FAMILIE- en THEMAOPSTELLINGEN

 

BEVRIJD JE HELENDE KRACHT!

 

Harmonie

Ziekte is een disharmonie in het lichaam en/of de mind, waardoor de levensenergie niet vrijelijk stroomt. Dit verzwakt de levensenergie en het vermogen van de mens zichzelf heel of in stand te houden.

Iedereen beschikt over een krachtig zelfhelend vermogen. Het aanboren van dit vermogen, dat zowel geestelijk als fysiek is, is de belangrijkste mogelijkheid om disharmonie te herstellen.


Terug naar je kern

Wij mensen bestaan uit energie, lichtenergie; het is onze kern, onze ware aard. Daar wil ik naar je terug begeleiden – omdat daar elke vorm van heling begint. Door te verbinden met het licht, kom je in een staat van Zijn die een gevoel van vrede met zich meebrengt. Vanuit die verbinding kan ook genezing ontstaan, want het zal ertoe leiden dat de disharmonie kleiner wordt. En ongemak, onvrede, depressie en ook fysieke klachten krijgen de kans te worden geheeld.

 

Wie is Rob van de Niet?

Ongeveer 25 jaar geleden ontwaakte ook mijn interesse voor spiritualiteit en energetisch werk. In 1994 volgde ik de driejarige opleiding tot polariteitstherapeut. Daarna startte ik in 1997 – naast mijn baan – praktijk Lucina in Utrecht. Sindsdien heb ik mijzelf steeds verder bekwaamd in healing en coaching.

  

De gave die ik heb is van generatie op generatie doorgegeven. Ik besef dat het niet vrijblijvend is en dat ik deze gave dien in te zetten voor het welzijn van andere mensen. 

 

Lees meer op Stukken Beter of bekijk de aanbevelingen van anderen.

vouchers