Je voordeel bij EIBER BIER:

Met de Hofpas 15% korting op een proeverij door EIBER BIER!

EIBER BIER
Den Helderstraat
2547SN Den Haag


0643992522
info@eiberbier.nl
www.eiberbier.nl
/eiberbier

EIBER BIER 'Geift u mè mâh ein lekkeâh Èbâh bieâhtje'.

 


Eiber Bier is een kleinschalig Haags biermerk. Het woord 'eiber' is een andere benaming voor ooievaar, de vogel die pronkt op het stadswapen van Den Haag. Brouwer Jasper van den Burg maakt graag smaakvolle bieren zonder al te extreme smaakexplosies. Elk bier verwijst naar een stukje Den Haag, zowel uit het heden als het verleden. Dat lokale gevoel wil Eiber ook uitdragen via de bieren en wil dat ook vooral zo behouden. Bier voor zowel de Hagenaar als de Hagenees, maar voornamelijk voor iedereen die van een goed glas speciaalbier houdt. 

 


OVER JASPER

''In 2006 maakte ik voor het eerst kennis met het bier brouwen, ik begon namelijk met werken in Het Brouwcafé in Scheveningen. Ik leerde steeds meer over bier en raakte erg enthousiast over dit mooie product. Hier is dan ook mijn droom begonnen: Een Haags bier op de markt zetten en dan het liefst natuurlijk in een eigen brouwerij in Den Haag. Begin 2016 ben ik begonnen met het op grotere schaal brouwen van EIBER Bier. Een eigen brouwerij in Den Haag is op dit moment nog toekomstmuziek, maar EIBER is hard bezig om haar vleugels uit te slaan en Den Haag (en omstreken) kennis te laten maken met dit bier. Wij brouwen momenteel EIBER Hof Blond, EIBER De Baron en EIBER Zeer Hoppig Bier.''

 

OVER LOUISE

''Dat Jasper zijn eigen biermerk wilde beginnen, kwam voor mij niet als een grote verrassing. Hij heeft mij nogal aangestoken met zijn passie voor bier. Ik word dan ook heel blij van een lekker speciaalbiertje op een terras. Ik kan mij niet eens meer herinneren wanneer ik voor het laatst wijn heb besteld! Al jaren hebben we het over zijn droom, wat inmiddels ook mijn droom is geworden. Samen denken we na over de toekomst van EIBER en daarnaast ga ik zoveel mogelijk mee naar leuke marktjes, houd ik mij bezig met social media en de creatieve kant voor EIBER.''

BIERPROEVERIJ 

Op vertoon van de Hofpas 15% korting op een bierproeverij door Eiber Bier.

Tijdens de proeverij leert u op een andere manier naar bier te kijken. Wat gaat er allemaal aan vooraf voordat u als eindgebruiker er van kan gaan genieten? U gaat het bier bekijken, ruiken en proeven. Op deze manier proeft u verschillende uiteenlopende bieren in proefglazen van 10 cl. Daarnaast hoort u de leukste weetjes en de mooiste anekdotes over het bier dat u drinkt. De ingrediënten, het brouwproces en de geschiedenis van bier komen allemaal aan bod!

Een bierproeverij is in de eerste plaats genieten van de gevarieerde smaken die het biedt en natuurlijk de gezelligheid. De proeverij is nadrukkelijk ook geschikt voor mensen die beweren geen bier te lusten. Die uitdaging gaat Jasper graag aan omdat bier zoveel verschillende smaken biedt dat er voor iedereen wel een smaak tussen zit.

EIBER Bier beschikt niet over een proeflokaal of locatie waar de proeverij standaard gegeven kan worden. De proeverij kan dus bij u thuis plaats vinden, maar een andere locatie is natuurlijk ook bespreekbaar.


Voor meer informatie: www.eiberbier.nl 

 

 

PROOST!

vouchers