Sparen:

In de winkel krijg je 10% van het aankoopbedrag in spaarpunten
Bungy Jump Scheveningen
De Pier Scheveningen
2586 JW Den Haag


070-22 111 38
info@bungy.nl
www.bungy.nl
BungyJumpHolland

Bungy Jump Scheveningen


In augustus 2001 is de tweede vaste locatie van Bungy Jump Holland, Bungy Jump Scheveningen, geopend. Vanaf het torentje op De Pier kan er gesprongen worden van een hoogte van 60 meter boven de Noordzee, 300 meter vanuit de kust. 

In april 2017 hebben we een tweede attractie op De Pier gebouwd, namelijk de langste Zipline van Nederland, die met 350 meter vanuit de toren naar de boulevard gaat.

Wij zijn er trots op dat we al ruim 25 jaar actief zijn in het Bungy Jumpen en dat we al die tijd al 100% incident vrij zijn gebleven. Veiligheid staat voor ons hoog in het vaandel en we zijn er van overtuigd dat onze procedures en ons Jump Team ook voor de toekomst een garantie zijn voor een veilige sprong.
 

Openingstijden

De openingstijden zijn seizoensafhankelijk.

In het zomerseizoen zijn we van april t/m oktober elke door de weekse dag open van 12.00 – 18.00 en in het weekend zelfs van 11.00 – 20.00.


In het winterseizoen zijn we alleen de weekenden open van 11.00 – 18.00 uur.


Let op: Of we op een dag kunnen springen is afhankelijk van het weer. Over het algemeen zijn vooral sterke wind en onweer spelbrekers. Ben je onzeker over het weer? Bel ons dan voordat je richting Scheveningen komt.
 

Groepen

Wil je de vrijgezel een onvergetelijke ervaring geven, of willen jullie met de hele groep een spannende activiteit doen in Scheveningen? Bungyjumpen geeft je net even die adrenaline boost om het vrijgezellenfeest helemaal onvergetelijk te maken. Mail voor de mogelijkheden naar info@bungee.nl.

vouchers