Je voordeel bij Beleving aan Zee Scheveningen:

Bij groepen vanaf 12 personen​ mag de vrijgezel gratis en​ krijg je ​een ​gratis impressiefilmpje van jullie activiteit tijdens het vrijgezellenfeest​!

Beleving aan Zee Scheveningen
Vuurtorenweg
2583 XL Scheveningen


070 221 0359
info@belevingaanzee.nl
www.belevingaanzee.nl
Belevingaanzee

Beleving aan Zee

 
Beleving aan Zee is een evenementenbureau dat activiteiten verzorgt op en aan het strand van Scheveningen. Be​kijk ons ruime aanbod van leuke bedrijfsuitjes, originele workshops, actieve teamuitjes, gezellige vrijgezellenfeesten en mooie familiedagen. Het hele jaar door organiseren wij op professionele wijze actieve, culinaire, culturele en creatieve uitjes op verschillende locaties op en rond het strand van Scheveningen. Van een activiteit tot een compleet verzorgde dag!
Benieuwd naar een workshop cocktail shaken? Of kom powerkiten! Relaxed salsa dansen of lekker yoga aan zee? Lachen met je team bij Expeditie Robinson of Archery Tag. Bekijk ons ruime aanbod van originele workshops en activiteiten op belevingaanzee.nl!
  • Als lokaal bedrijf zijn wij 100% persoonlijk betrokken bij al onze activiteiten. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen en je beleving tot een succes maken.

  • Al onze instructeurs zijn echte strandliefhebbers en zeer ervaren binnen hun eigen tak van sport. Met hun kennis en ervaring maken zij de activiteit tot een authentieke beleving. Fun en veiligheid staan voorop. 

  • Bij slecht weer bieden wij leuke alternatieven, waardoor je nooit met lege handen komt te staan.

vouchers