Je voordeel bij Bar Eleven Den Haag:

3 (speciaal) bier of wijn en hotwings voor maar € 9,95

Bar Eleven Den Haag


Sportsbar 

Beleef jouw favoriete sports in Bar Eleven: de enige echte Sports Bar in Den Haag. Op onze UHD schermen kunnen sportliefhebbers 7 dagen per week bij ons terecht voor het breedste aanbod aan live sports.

Met onze grote drankenselectie, bestaande uit maar liefst 14 biersoorten en exclusieve cocktails, bieden wij onze gasten een brede keuze aan dranken. Daarnaast serveren ook heerlijke bites en snacks om je honger te stillen.


VIP @ Sportsbar Eleven


Via onze reseveringspagina kun je voor jouw sportevenement een VIP arrangement boeken. Het arrangement kost € 250,- bestaande uit een VIP tafel voor maximaal 6 personen, een fles sterke drank met 8 frisdrank of een fles champagne met daarbij borrelhapjes. Of het de wedstrijd is van je favoriete voetbalclub of de F1 race van Max Verstappen met het VIP arrangement kunnen jij en je vrienden optimaal van elk evenement genieten!
 

Club Eleven

Het weekend begint vrijdagavond bij Bar Eleven. Om 22:00 is er de Bar Eleven Weekend Kick Off waarbij ons heerlijke Heineken bier van 21:00 tot 23:00 uur 2 voor de prijs 1 van is! Daarnaast kun je de hele avond genieten van onze live DJ’s en de beste cocktails om het weekend perfect te beginnen.

Ook je zaterdagavond begint bij Bar Eleven. Tussen 21:00 en 23:00 zijn alle shots 2 voor de prijs van 1! Uiteraard brengen onze DJ’s je weer de nieuwste pop- en urban hits in de mix.

VIP @ Club Eleven


Via onze reseveringspagina kun je voor jouw avond uit een VIP arrangement boeken. Het arrangement kost € 250,- bestaande uit een VIP tafel voor maximaal 6 personen, een fles sterke drank met 8 frisdrank of een fles champagne met daarbij borrelhapjes. Met het VIP arrangement kunnen jij en je vrienden genieten van je avond uit in stijl!Bar Eleven Den Haag

vouchers