Je voordeel bij Baan Suan Health Center:

op DI, WO of DO tussen 11.00 en 20.00 uur € 5 extra korting op de massages van 30, 60 of 90 minuten.

Baan Suan Health Center
Damlaan
2265 AM Leidschendam


06-2625 8662
info@baansuan.nl
www.baansuan.nl
BaanSuanHealth

Baan Suan Health Center


Baan Suan Health Center in Leidschendam is gespecialiseerd in Thaise massages voor mannen en vrouwen. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van massages, die verzorgd worden door gediplomeerde en ervaren Thaise masseuses. Baan Suan Health Center beschikt over 4 comfortabele, moderne massagebedden. 

Daarnaast kun u ook bij ons terecht voor voetmassages, pedicures en manicures. 


Lichaamsmassage

Traditionele Thaise lichaamsmassage wordt ook wel Thai Yoga massage genoemd. Tijdens de massage draagt u onze speciale massagekleding. De massage wordt uitgevoerd gebruikmakend van de duimen, ellebogen, handpalmen, voeten en knieën. Men volgt hierbij de energiebanen, ook wel Sen lijnen genoemd.
 

Olie Massage

Thaise Oliemassage wordt vaak ook aromatherapie genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën. Ook hier volgt men de energiebanen. De massage wordt door veel mensen als zeer ontspannen ervaren. 
 

Voetmassage

Voetmassage wordt ook reflexzone therapie genoemd. Hierbij gaat men ervanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voetzolen. De reflexzone therapie verdeelt de voetzool in zones die corresponderen met de organen in het lichaam zoals het hart, de lever etc. en is erop gebaseerd dat door de massage van deze zones blokkades en slechte energiestromen kunnen worden opgeheven. Het is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijke genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. 
 

Pedicure
Iedereen heeft wel eens last van voetproblemen. Vaak blijft u onnodig lang doorlopen met klachten, terwijl de pedicure u in een half uur weer ‘op wolken’ laat lopen. Natuurlijk kunt u ook naar de pedicure als u geen klachten aan u voeten heeft. Gewoon omdat het heerlijk en ontspannend is om uw voeten te laten verwennen. De pedicure verwijdert o.a. pijnlijke likdoorns, overtollig eelt, behandelt zogenaamde kalk- of schimmelnagels en kan u van ingroeiende teennagels afhelpen. Daarnaast geeft de pedicure u ook advies.
 

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag van 11:00 uur tot en met 21:00 uur.

vouchers