Albert Hair and Make-up


Op 15 mei 2018 opende Albert zijn eigen salon Albert Hair and Make-up aan de Thomsonlaan in Den Haag, waar hij zijn visie op het gebied van haar en make-up vertaalt naar zijn klanten. Albert focust zich vooral op het totaalbeeld en het benadrukken van natuurlijke pluspunten in het uiterlijk. Hij let daarbij op draagbaarheid en wat past bij de stijl en persoonlijkheid van de klant.


Over Albert Schippers

Albert Schippers (1966) had al vroeg interesse voor het kappersvak. Nadat hij de Kappersacademie met succes had afgerond begon zijn carrière in 1988 als haarstylist in de gerenommeerde kapsalon Avenue in Kijkduin. Hier ontwikkelde hij zich en perfectioneerde zijn vaardigheden. Naast zijn werk deed hij in 1989 een Visagie-opleiding en ging in de salon ook met make-up werken. 


Toen er een tweede zaak, Second Avenue, werd geopend aan de Denneweg in Den Haag, ging hij vanuit die locatie met haar en make-up werken. Na zeventien jaar stapte Albert over naar kapsalon La Joy in Den Haag, waar hij drie jaar werkte.

In 2008 verhuisde Albert naar Zuidoost-Azië, waar hij vijf jaar werkte als haar en make-up stylist voor diverse toonaangevende magazines, waaronder Travel+Leisure. Weer terug in Nederland ging hij werken bij EnnerChi in Den Haag, daar kon hij zijn vele jaren ervaring op het gebied van haar en make-up inzetten.


Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Zondag & maandag gesloten.
 

Afspraak maken

Telefonisch via 06 - 238 300 25.

vouchers