Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

weekendtips 16, 17, 18 november

Posted by admin 16-11-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Wat is er zoal te doen dit weekend? Heb jij al een drankje gedaan in de nieuwe Haagsche Bier Bar? Daarnaast komt de Sint natuurlijk zaterdag, maar wist je dat er ook 450 topsporters deze kant op komen? Bekijk hier onze weekendtips met Hofpasvoordeel in de buurt...


Haagsche Bier Bar @Hofhouse

Zin in een Haagse borrel? Ga dan langs de nieuwe pop-up store van de Haagsche Bier Bar, gevestigd in de Hofhouse Foodcourt. Zoals de naam al verklapt, vind je hier verschillende bieren van brouwerijen uit de Haagse regio.

Ook een hapje eten? In de foodcourt is het culinaire aanbod groot. Bij onderstaande courts geniet je tevens van Hofpasvoordeel;

Eiber Bier
Sabores Del Sol
Kenyan Delicacies
Hofhouse


The Hague Grand Prix Judo: 16-18 november

De beste judoka’s van de wereld zijn dit weekend in Den Haag te aanschouwen. Tijdens de tweede editie van The Hague Grand Prix Judo strijden honderden sporters om de titel en om belangrijke kwalificatiepunten voor de Olympische Spelen in 2020.
 

Dit evenement wordt gehouden in het supermoderne, schitterende sportcampus van Zuiderpark. Kijk hier voor meer informatie en tickets. Vooraf of na afloop een hapje eten? Ga dan langs onderstaande partners:

Parkoers-Zuiderpark
Café Boom
De Gouden Wok
Soba Restaurant café

 

Intocht Sinterklaas: 17 november

De stoomboot van Sinterklaas komt op zaterdagochtend weer aan in de Scheveningse Haven. Vanaf 10:30 kunnen ouders en kinderen vol spanning wachten op de aankomst van de Goedheiligman. In de tussentijd geniet je uiteraard van muziek en vele optredens.
 

Reisadvies: Probeer de auto te vermijden en kies voor de fiets en het OV
 

Na de officiële ontvangst maakt de Sint een rijtoer door de straten van Scheveningen en Den Haag. En met vele soorten pieten, veel snoepgoed, muziek en bijzondere voertuigen belooft het weer een groot feest te worden! Bekijk hier het schema en de planning.