.

Hier moet je naartoe dit weekend! Tips voor 10, 11 en 12 augustus.

Posted by admin 09-08-2018 0 Comment(s) Tips,

Muziek, kunst, lifestyle, vintage, historie en een knallend spektakel. Er staat dit weekend weer veel te gebeuren in Den Haag. Van een vuurwerkfestival tot aan een historisch festijn, er is voor ieder weer wat wils. Bekijk hier een overzicht van alle evenementen.
 

Vuurwerkfestival Scheveningen (10-11 augustus)


Geniet vanaf vrijdag van live-entertainment en natuurlijk een spectaculaire slotstuk tijdens het Internationale Vuurwerkfestival in Scheveningen. Bekijk ons eerdere artikel voor het programma, de tijden en natuurlijk alle zaken in de buurt met Hofpaskorting.
 

Hollands Historisch Festijn (11-12 augustus)


In het weekend van 11 en 12 augustus vindt het derde Hollands Historisch Festijn plaats. Op en rond het Binnenhof in Den Haag komt de geschiedenis van Nederland tot leven. Van de graven van Holland, stadhouder Willem van Oranje, vader des vaderlands en de 8 koninginnen uit ons 200 jaar koninkrijk. Vroeger was het Binnenhof het machtscentrum van de adel. Nu staat het volk centraal! (foto's: @Marjon van der Vegt)

Geniet hier van schouwspellen, rondleidingen, stadswandelingen, lezingen, historisch vervoer en nog veel meer. Ook voor kinderen zijn er speciale activiteiten. Bekijk hier het hele programma.


Een hapje eten, shoppen of misschien wel overnachten in de buurt? Bij onderstaande partners krijg je een leuk voordeel:
 

Solo Vino - Eén gratis drankje bij lunch of diner. 
Mazo Brasserie - Tussen 17.30 - 18.30 een voorgerecht/dessert van het huis bij het bestellen van een hoofdgerecht.
Pan y Vino - 10% korting op de rekening
Cherry Bitez Boutique - Neem iemand mee en ontvang allebei korting (15% en 10%)!
Paleis Hotel - 10% korting op elke overnachting
Hotel Sebel - gratis ontbijt ter waarde van € 12,50 na een overnachting
 

Swan Market (12 augustus)


Op het plein in Den Haag vindt zondag weer een nieuwe editie van de Swan Market plaats; een lifestyle markt, met een creatief en divers aanbod, aangeboden door startende ondernemers. Denk aan handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items.


Om het helemaal af te maken, zijn er ook food trucks, is er live entertainment en zijn er activiteiten voor kinderen.
 

Jazz aan Zee (12 augustus)


Iedere zondag van augustus vind het nieuwe event, Jazz aan Zee, plaats op de boulevard Scheveningen. Bekijk ons eerdere artikel voor alle info.