Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

weekendtips 3-4 nov: Woonbeurs DH, festival Loosduinen en meer!

Posted by admin 02-11-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Op zoek gaan naar jouw droomwoning, genieten van een muzikaal festival en/of de schaatsbaan (gratis) onveilig maken? Er is weer genoeg te doen in het weekend van 3 en 4 november. Hier een overzicht van de leukste evenementen, uiteraard met extra Hofpasvoordeel.

Woonbeurs Regio Den Haag - zaterdag 3 november

Op zoek naar een woning in Den Haag en omstreken? Dan is het zeker aan te raden om de Woonbeurs in de Grote Kerk te bezoeken. Projectontwikkelaars, woningcorporaties en makelaars presenteren zaterdag hun woningaanbod dat bestaat uit zowel koop- als vrije sector huurwoningen, nieuwbouw en bestaande bouw, kavels en kluswoningen. Daarnaast zijn er diverse specialisten aanwezig voor persoonlijk advies.
 

Hofpasvoordeel Rond de Grote Kerk:
 

Haagse Toren
EkoPlaza Kerkplein
Eatcompany
 

Loosduinen gaat los – zaterdag 3 & zondag 4 november

31 oktober was de kick-off van het festival Loosduinen gaat los. Tot zondag 4 november geniet je op diverse locaties in het stadsdeel van muzikale optredens en diverse workshops/activiteiten op het gebied van kunst, dans en toneel. Zondag kan je bijvoorbeeld heerlijk griezelen bij de voorstelling van de enige echte Paul van Loon. Bekijk hier het volledige programma.
 

Hofpasvoordeel in Loosduinen:
 

Maaltijd Express
MS Pedicure
 

India Dans Festival – zaterdag 3 november

Korzo viert ieder jaar twee weken lang de rijke Indiase dans en cultuur tijdens het India Dans Festival. Van Kathak tot urban en van Bharatanatyam tot aan moderne dans. Zaterdag is de laatste dag van het India Dans Festival, dat 19 oktober van start is gegaan. Bekijk hier waar je nog naartoe kan gaan.
 

Hofpasvoordeel Korzo Theater

 

Proefles schaatsten bij de Uithof – zaterdag 3 november

Weet je niet zeker of schaatsen wel wat voor jou is? Of heb je bijvoorbeeld kinderen die nog nooit geschaatst hebben? Volg dan een GRATIS proefles van de Uithof, verzorgd door ervaren instructeurs.
 

De lessen vinden plaats op zaterdagochtend 3 november (en op 18 november). Inschrijven kan hier. Is het goed bevallen en voor herhaling vatbaar, dan komt onderstaand Hofpasvoordeel zeer goed uit!
 

Hofpasvoordeel Uithof
 

Vruchtenbuurt Vossenjacht – zaterdag 3 november

Leuk evenement voor de kinderen! Winkelcentrum de Vruchtenbuurt en Scoutinggroep Macdonald organiseren op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 een vossenjacht. Meedoen is helemaal gratis en als het lukt om alle vossen te vinden, krijg je ook nog eens een klein cadeautje!
 

Hofpasvoordeel Vruchtenbuurt:

Lunchroom op de Hoek
Roellie’s Surinaams Eten