Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Weekendtips 23, 24, 25 november

Posted by admin 22-11-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het weekend staat voor de deur! Dus helpen we je graag weer op weg met de leukste Hofpas tips. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste kerstmarkten van start zijn gegaan? Daarnaast vinden er diverse, grote beurzen plaats. Bekijk hier onze tips, uiteraard voorzien van Hofpasvoordeel.
 

Crea Weekend: 23 - 25 nov

Heb jij een creatieve hobby? Of zoek je juist inspiratie voor een nieuwe, creatieve hobby? Kom dan naar De Broodfabriek in Rijswijk voor een nieuwe editie van het Crea Weekend; dé beurs waar ieder hobby-hart sneller van gaat kloppen! Schuif aan en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ook leuk voor kinderen!
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij De Broodfabriek
 

Paranormaal Alternatief: 23-24 nov

Hetzelfde weekend kan je in De Broodfabriek ook terecht voor heel iets anders, namelijk Paranormaal Alternatief; hét event voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Paranormaal Alternatief is al vanaf 1996 een begrip en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot grootste spirituele beurs van de Benelux.
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij De Broodfabriek
 

Boucks Tour - Boekhorststraat: 24 nov

Een avond vol met leuke workshops, muzikale acts en proeverijen tijdens een rondleiding (van een van de winkeliers) in de Boekhorststraat; het is er zaterdagavond weer tijd voor tijdens de derde editie van de Boucks Tour!

Deelname is GRATIS, schrijf je in via deze link.

 

Kerstmarkt Wijkvereniging Zuiderpark: 24 nov

De kerstdagen komen steeds dichterbij, dus wordt het ook weer tijd voor de sfeervolle kerstmarkten. Uiteraard met warme chocolademelk, lekkere hapjes en diverse kerstspulletjes te koop. Zaterdag 24 november van 9:00 tot 15:00 uur ben je welkom bij Wijkvereniging Zuiderpark (Escamplaan 55, boven het zwembad).
 

Hofpaspartners in het Zuiderpark:
 

Café Boom Zuiderpark
Soba Restaurant
Parkoers Zuiderpark
Midgetgolf Zuiderpark

 

Saktiisha Yoga Festival: 25 nov

Yogi’s opgelet! Tijdens dit festival in de Javastraat geniet je van diverse yoga workshops, massages, gezonde hapjes/drankjes, lezingen en meer! Thema van deze editie is Winter Wellness. Zo krijg je ook praktische tips mee om goed voor jezelf te zorgen in deze koude, donkere dagen. Bekijk hier het volledige programma.
 

Enthousiast geworden na afloop? En wil je wel een paar lessen volgen bij Saktiisha Yoga? Bekijk dan onderstaande kortingen:
 

Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Saktiisha Yoga