Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Weekendtips 22, 23 en 24 maart 2019

Posted by admin 18-03-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Het is officieel lente en wat gaan we doen dit allereerste lente-weekend? Er zijn weer veel verschillende dingen te doen in het prachtige Den Haag. 

Op zoek naar inspiratie? Lees dan snel verder voor onze Hofpastips om je weekend tot een succes te maken!

 

Nationale Pannenkoekdag – Vrijdag 22 maart – Gehele dagde-pier-pannenkoekenproeverij

De Pier Pannenkoeken

 

Het is deze vrijdag Nationale Pannenkoekdag! Dat vier je natuurlijk ook het beste met pannenkoeken en toevallig hebben wij een Hofpaspartner die heerlijke pannenkoeken maakt!

 

Je kunt bij De Pier Pannenkoeken met een mooi uitzicht over zee genieten van deze heerlijke lekkernij. Vooral nu het steeds langer licht blijft is dit een echte aanrader. Dit pannenkoekenrestaurant heeft een breed aanbod aan pannenkoeken, waaronder de traditionele pannenkoek met poedersuiker en stroop, maar ook bijzondere pannenkoeken met bijvoorbeeld gerookte zalm, roomkaas en honingmosterddressing. Het is hier zelfs mogelijk om te genieten van een pannenkoekenproeverij!

Bekijk je Hofpasvoordeel bij De Pier Pannenkoeken

 

 

brouwerij-de-praelSushi Night – Vrijdag 22 maart van 17:00 tot 22:00 uur

De Prael Den Haag

 

Aankomende vrijdag is het Sushi Night bij Brouwerij De Prael in Den Haag. Geniet van bijzondere smaakvolle speciaalbieren, waaronder blond bier, I.P.A, tripel, quadrupel en nog veel meer terwijl je ondertussen ook van heerlijke sushi geniet.

 

Reserveren kan via de website van Brouwerij de Prael. Op andere dagen in de week is het ook mogelijk om de Prael te bezoeken en dit kan ook extra voordelig op vertoon van je Hofpas.

 

cineville-theaterdakota

De Beste Films van 10 jaar Cineville - Zondag 24 maart 10:00 – 23:00 uur

Theater Dakota

 

Deze zondag toont Filmhuis Dakota de beste films van 10 jaar Cineville! Diverse spraakmakende, indrukwekkende en bijzondere films verschijnen nog een keer op het witte doek. Het programma bestaat uit een vijftal films, waaronder La Grande Bellezza, Borgman, The Grand Budapest Hotel, Moonlight en Black Swan. Op vertoon van je filmkaartje kun je gebruik maken van het Cineville Menu. Lees hier verder voor meer informatie over het menu en tickets en denk aan je Hofpasvoordeel!

 

 

 

beatstad-platenbeurs-minglemushBeatstad Platenbeurs – Zondag 24 maart van 12:00 tot 17:00 uur

Minglemush

 

Bij Minglemush vindt deze zondag de Beatstad platenbeurs plaats. Bij de diverse stands op deze mooie locatie zijn talloze platen te vinden. Er zijn dj’s aanwezig die een brede selectie aan muziek draaien, van de bekendste hits tot de onbekende pareltjes! Bij Minglemush zijn tevens diverse eettentjes te vinden en is er ook een speellocatie voor kinderen aanwezig. Veel plezier!

Bekijk je Hofpasvoordeel bij Minglemush

 

Het team van de Hofpas wenst je een fijn weekend!