Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Eet bewust met de Hofpas: Voordeel op je gezonde maaltijd!

Posted by admin 26-09-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Minder vlees nuttigen en vaker plantaardig eten. Het is allang geen hype meer en velen van ons proberen dit doel dan ook na te streven. Vaker vegetarisch en veganistisch eten is goed voor je gezondheid en het milieu!
 

Op zoek naar geschikte eetgelegenheden en supermarkten? Bij deze Hofpaspartners geniet je van biologische, vegetarische en/of veganistische specialiteiten:
 

Jantje The Veggie Doctor 
 

Ooit vegetarische roti geprobeerd? Of een vegan kapsalon? Bij Jantje kan je terecht voor vele Indiase, Surinaamse, Turkse en Nederlandse gerechten. De vleesvervangers zijn hier haast niet van echt te onderscheiden.
 

Crust House Pizza 
 

Pizzabodems van maismeel, rode bietjes, spinazie en zelfs bloemkool. Crust House Pizza is jouw nieuwe gezonde pizzeria! Met een mix van de Amerikaanse, Europese en Midden-Oosterse keuken, brengt Crust House nieuwe smaken en stijlen.
 

Restaurant Hagedis 
 

Heerlijke, verse maaltijden met verrassende combinaties en smaken. Restaurant Hagedis heeft een wisselende seizoenskaart en een groot assortiment bijpassende wijnen, bieren en heel veel heerlijke sappen en frisdranken.
 

Club Vers 
 

Van een ‘All Day Breakfast’ tot een gezonde sushi bowl, voor een gezond ontbijt en lunch ben je hier aan het juiste adres. Dat het toevallig vaak vegetarisch of vegan is, is voor Club Vers een mooie bijzaak.


EkoPlaza Kerkplein
 

Hier vind je voedsel zoals het bedoeld is. Vol voedingsstoffen, gif vrij, rijk aan smaak en zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Daarnaast wordt alles zoveel mogelijk plasticvrij geproduceerd.
 

Madal Bal
 

In de wereld van de gezonde voeding inmiddels een bekend begrip in Den Haag. Madal Bal introduceerde een formule met onder meer een juice bar, vers afgebakken biologische brood, gezonde ‘to-go’ producten, een uitgebreide kaasafdeling, heerlijke maaltijden en een eigen health centre.
 

(Foto's: Club Vers, Crust House Pizza, Ekoplaza)