Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

VOORbeeld verkiezing 2019: Steun Florence en maak muziek voor ouderen mogelijk!

Posted by admin 05-04-2019 0 Comment(s) Over de Hofpas,

Jaarlijks geeft VOOR 10% van haar volledige omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. In de VOORbeeld-verkiezing 2019 is € 88.837,- beschikbaar. Het project met de meeste stemmen is genomineerd en uit de top 10 kiest de jury op 18 april nog 2 genomineerde projecten. Zij maken kans op het winnen van de hoofdprijs! Onder de kanshebbers bevindt zich Florence, de medeoprichter van de Hofpas.
 

Over Florence & de Hofpas

Florence biedt vele vormen van zorg en advies. Dat doen zij thuis, In de woonzorgcentra en in onze expertisecentra. Altijd dichtbij en voor alle inwoners van regio Haaglanden. De Florencepas gaf eerst ook lokale voordelen, maar heeft zich in de loop der tijd gespecialiseerd in services en diensten die mensen ondersteunen bij het zelfstandig wonen. Omdat Florence weet dat veel mensen juist ook de lokale aanbiedingen waarderen, is er een samenwerking aangegaan met De Volharding om een voordeelpas te kunnen ontwikkelen die aan deze vraag voldoet. in 2017 is hier de Hofpas uit voortgekomen.
 


 

Florence Swingt; maak muziek voor ouderen mogelijk

Het bespelen van een instrument of participeren in een band levert veel plezier. Ook het luisteren naar muziek, het bijwonen van een optreden of concert is een geweldige belevenis. Juist ook voor de bewoners en cliënten in de woonzorgcentra en verpleeghuizen van Florence is een muzikaal optreden van een band of orkest een geweldige belevenis. 
 

Met het prijzengeld wordt Florence o.a. in staat gesteld om:

- 2 nieuwe bands, koren of orkesten te starten en deze voor minimaal 3 jaar te ondersteunen. 
- Een aantal bestaande bands meerjarig voort te kunnen zetten en binnen haar en andere VVT-organisatie de verschillende bands op te laten treden.
- 1 nieuwe band te starten en 2 bestaande bands financieel te kunnen ondersteunen. 
 

Kijk hier voor meer informatie over het project en breng je stem uit!