Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Valentijn met de Hofpas

Posted by admin 31-01-2020 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

14 februari is het Valentijnsdag. DE dag van de liefde en de perfecte gelegenheid om je partner te verrassen of je liefde voor iemand kenbaar te maken.

 

Trakteer je Valentijn op een etentje, high tea of een leuke proeverij. Koop een mooie bos bloemen of loop hand in hand door een museum. Inspiratie op doen voor Valentijnsdag? We zetten een aantal Hofpaspartners voor je op een rij!  ❤️

 

 

Bij Restaurant LaSalle wordt er gekookt à la Française, met producten van eigen bodem! Vermeld bij de reservering "Valentijn" en zij maken van jullie dessert een feestje.

 

Bij Juweelco  vind je zeker een bijzonder Valentijnscadeau. Kom naar de winkel voor een grote collectie Valentijns sieraden in zilver of 14krt goud met 40% tot 80% korting. 

 

Bij Hop en Stork, chocolate & coffee laat je je zintuigen prikkelen of neem gezellig plaats in de koffielounge om te genieten van huisgemaakte patisserie, proeverij van verschillende chocolade gecombineerd met je favoriete koffie of thee.

 

Bij Eiber Bier kun je samen genieten van een bierproeverij op je eigen lokatie. Beleef de gevarieerde smaken die het biedt en natuurlijk de gezelligheid.

 

Bij Museum Brediusgelegen aan de Hofvijver in een 18e eeuws herenhuis, beleef je samen de privé collectie van Abraham Bredius met o.a. Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter, Hobbema.

 

Bij Crust House Pizza kun je genieten van pizza's met een krokante dunne bodem met de beste ingredienten. Kies uit meer dan 20 pizza's!

 

Bij Massagepraktijk Silence kun je een uurtje heerlijk genieten van een ontspanningsmassage. Wie geef jij dit fijne kado?

 

Bij De Hofgalerie is een galerie voor beeldende kunst. Neem je geliefde hier mee naartoe als jullie van kunst houden. De Hofgalerie is gevestigd in een 18e eeuws pand in een van de vele smalle straatjes die het Haagsche Hofkwartier kenmerkt.

 

Bij Bloemenpracht worden de mooiste bloemen en planten verkocht. Verras je (geheime) geliefde met een prachtig boeket!

 

Bij Karsten en Kuiper  kun je kiezen tussen een vegetarisch gerecht, vis- en vleesgerechten waar je romantisch thuis op de bank samen van geniet. Alles vers!  Als je geen tijd hebt om langs te komen, dan bezorgen de fietskoeriers het eten graag bij je thuis.

 

Wij wensen je een fijne Valentijnsdag ❤️