Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Valentijn Hofpaspartners

Posted by admin 07-02-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

14 februari is het Valentijnsdag. De dag van de liefde en een dag om jouw liefde voor iemand kenbaar te maken. Dat kan natuurlijk je huidige partner zijn of juist je secret crush. Of je nou single bent of juist een relatie hebt, Valentijnsdag is DE dag om jouw liefde voor iemand te laten zien. Misschien door middel van een cadeautje, of juist een etentje of verras jouw geliefde met een mooie bos bloemen. Heb je nog geen idee wat je jouw liefde moet geven? Wij zetten de speciale Valentijn Hofpaspartners voor je op een rij!

1) Kasserie Ock, op 14 februari kan je genieten van een heerlijk Valentijnsdiner bij Kasserie Ock nabij het Landgoed Ockenburg. Wandel door het prachtige omgelegen bos en schuif vervolgens aan bij het Romantische Valentijnsdiner wat om 17:30 start.  Kosten: €22,- per persoon, reserveren kan via reserveringen@brasserieock.nl.
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Kasserie Ock

 

2) Lola Viola, iedereen wordt blij van een prachtige bos bloemen! Of je nou iemand wilt bedanken of wilt verrassen met een mooie bos bloemen zit je altijd goed.
Naast het gebruikelijke Hofpasvoordeel krijg je een GRATIS bijsteker in de vorm van een hart. Wil je zeker weten dat er een mooi boeket beschikbaar is op Valentijnsdag? Bestel dan op tijd je Valentijnsboeket!

 

3) Coffeelicious, geniet van taartjes, cupcakes en heerlijke sandwiches bij de lunchroom met een van de beste koffies van Den Haag. Boek je tijdens 14 en 17 februari een High Tea, dan krijg je een GRATIS Valentijnsupgrade. De gehele tafel is romantisch versiert en zelfs de gerechtjes krijgen een Valentijnsthema.
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Coffeelicious

 

4) Karsten & Kuiper, liever thuis op de bank en samen een goede film of serie kijken? Haal dan heerlijk eten af bij Karsten & Kuiper. Een gezonde, verantwoorde en lekkere maaltijd.
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Karsten & Kuiper

 

5) Solo Vino by Gusto, proef Italie dicht bij huis bij Solo Vino by Gusto. Bij deze Italiaanse wijnbaar kan je kiezen uit maar liefst 80 Italiaanse wijnen. Daarbij serveren ze ook heerlijke Italiaanse hapjes.
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Solo Vino by Gusto

 

6) La Galleria Kurhausplein & La Galleria Kijkduin, en om maar even in de Italiaanse sferen te blijven: geniet van authentieke Italiaanse gerechten en hapjes, zelf geïmporteerde wijnen en natuurlijk de Italiaanse gastvrijheid.
Bekijk je Hofpasvoordeel bij La Galleria Kurhausplein en La Galleria Kijkduin

 

7) Topkapi, houd je meer van de Mediteraanse keuken? Dan kan je bij Topkapi genieten van de Arabische keuken. Direct onder het prachtige kurhaushotel kan je proeven van de keukens van Griekenland, Turkije, Egypte, Syrië, Libanon, Palestina, Israël, Algerije, Tunesië en Marokko en de cultuur beleven met live muziek en authentiek gastheerschap.
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Topkapi

 

8) Steam, een bar en grill restaurant waarbij je zo in de Victoriaanse tijd in stapt. Het complete interieur is geïnspireerd op de Steampunk trend en zorgt daarmee echt voor een bijzondere belevenis. De industriële look & feel en de in stijl geklede crew zorgen ervoor dat je je waant in een wereld van romantiek, industrie en revolutie. 
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Steam

 

9) Chicoleo Kijkduin, Quesadilla’s, Burrito’s en Taco’s. Bij Chicoleo geniet je van heerlijk Mexicaans eten in Mexicaanse stijl. Maar je kan hier ook workshops volgen zoals cocktails maken en salsa dansen!
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Chicoleo Kijkduin

 

10) Oppas Madelief, lekker samen een avondje op pad? En de kids dan? Oppas Madelief natuurlijk! Oppas Madelief is een oppasservice waarmee je heel makkelijk een betrouwbare oppas kan boeken.
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Oppas Madelief

 

11) Juweelco Juweliers, ben je op zoek naar een heel bijzonder cadeau? Dan is iets moois van de Juwelier natuurlijk een hele mooie verrassing.
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Juweelco Juweliers

 

12) Kiekjedag.nl, maak samen met je geliefde(n) een bijzondere portretfoto! Fotograaf Micky Bish haalt persoonlijkheid, karakter of een typische glimlach op de beste manier naar voren tijdens een professionele portret fotoshoot.
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij Kiekjedag.nl

 

13) Ekoplaza Grote Markt, de biologische supermarkt met allerlei producten. 
Bekijk hier je Hofpasvoordeel bij EkoPlaza Grote Markt

 

We wensen je een liefdevolle Valentijnsdag!