Nieuw:
Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Beleef Madurodam met korting!
Beleef Madurodam met korting!
20-05-2021 0

Opening De Opkikker
Opening De Opkikker
17-05-2021 0

Uitdaging: kan jij een week zonder vlees?

Posted by admin 05-03-2018 0 Comment(s) Nieuws,

Nationale Week Zonder Vlees
 

11 maart start de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Tijdens deze week wordt er gestimuleerd en opgeroepen om je eetpatroon af te wisselen. Door af en toe te kiezen voor vegetarische en plantaardige gerechten in plaats van vlees en vis, lever je een positieve bijdrage aan mens, dier en milieu. De uitdaging is om deze week alleen vegetarisch te eten.
 

"Saai, weinig keuze, smakeloos, moeilijk te bereiden"; er zijn nog steeds de nodige vooroordelen over vegetarisch koken. Een van de doelen van deze campagne is om te laten zien dat de vegetarische keuken wel degelijk divers, eenvoudig en verassend is. Dit wordt gedaan via de vele activiteiten, waarin Nederlanders op leuke en creatieve manieren geïnspireerd worden. Denk aan (social) media campagnes, magazines, voorlichting op scholen en een vergroot vegetarische aanbod in het bedrijfsleven.
 

Vegetarische Restaurantweek
 

In samenwerking met de Nationale Week Zonder Vlees vindt de ook Vegetarische Restaurantweek plaats. Hier kan je bij een selectie eetgelegenheden terecht voor een speciaal vegetarisch aanbod. 

 

Hofpaspartners

Daarnaast kan je natuurlijk altijd terecht bij onze partners om te genieten van een divers vegetarisch en veganistisch aanbod bij jou in de buurt. Onderstaande Hofpaspartners bieden vegetarisch en/of veganistisch aanbod:
 

Jantje The Veggie Doctor

Appeltje Eitje, Ontbijt- en brunchrestaurant

Crunch Cafe

Madal Bal Biologische Supermarkt

EkoPlaza Rijswijk
 

En.. Kan jij een week zonder vlees?