Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Winterfair Dorrepaal op vrijdag 15 december

Posted by admin 13-12-2017 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Door Willemijn, van Ranja en Rosé

 

flyer winterfair 2017 dorrepaalAfgelopen dagen hebben de weergoden het ons heel duidelijk gemaakt. Het is winter! En dat betekent natuurlijk sneeuw en ijs, maar ook glühwein, warme chocolademelk, knusse gezelligheid en vuurkorven. En wat is na deze sneeuwval niet fijner om de winter in te luiden op een gezellige winterfair bij Buitengoed Dorrepaal, de kinderboerderij annex leer- en werkplek voor mensen met een beperking.

 

Winterse gezelligheid

 

Als de schemering valt en de lichtjes in de bomen aan gaan, dan kun je de winter inluiden tijdens de Winterfair 2017. Deze gezellige markt is aanstaande vrijdag van 16-21 uur op Buitengoed Dorrepaal. Tijdens de Winterfair kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes, voorstellingen van onder andere theatergezelschap Deep Deep, prachtige kerstmuziek van popkoor Flashback, maar vooral ook van heel veel gezelligheid. Heb je nog geen kerstboom, dan is dit je kans. Want de Kerstbomenverkoop is ook geopend. En natuurlijk zijn er diverse kraampjes met leuke hebbedingetjes, regionale lekkernijen en mooie (kerst)cadeautjes.

 

Voor kinderen is er van alles te doen

 

Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen zijn er diverse workshops. Zo kunnen ze hun eigen kerststukje of mooie kerstversiering maken. Maar ook kunnen ze marshmallows roosteren boven een van de vuurkorven, meelopen in een lampionnenoptocht en is er een sprookjesverteller met de mooiste verhalen. Speciaal voor de kids is er lekkers, zoals  frietjes en/of oliebollen.

 

 

Praktisch

 

De Winterfair aanstaande vrijdag 15 december. Je kunt genieten van de gezellige avond tussen 16 uur en 21 uur. Het adres van Buitengoed Dorrepaal is Westvlietweg 115 in Leidschendam.

 

Hofpas voordeel

Koop je een kerstboom bij Dorrepaal? Toon dan je Hofpas. En heb je nog geen Hofpas? Vraag hem dan gratis aan.

 

Door Willemijn, van Ranja en Rosé


de website over Haagse hotspots voor kids en ouders