Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Weekendtips Den Haag: 25, 26 & 27 januari

Posted by admin 24-01-2019 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Wat te doen dit weekend? Ga je los op de meest populaire disco klassiekers, naar een indoor vintagemarket of nog last-minute een nieuwjaarsborrel bijwonen? Bekijk hier alle weekendtips, uiteraard voorzien met Hofpasvoordeel (in de buurt).
 

CaDance Festival | vanaf 25 januari

Van een dansroute door de stad tot een voorstelling die overgaat in een heuse rave party, van een rijk urban programma tot hedendaagse dans: voor elke smaak en mood zijn nieuwe dansverhalen te vinden. Op vrijdag start CaDance, het premièrefestival voor de hedendaagse dans in Nederland. Geniet de komende twee weken o.a. in het Korzo Theater van deze bijzondere voorstellingen.
 

Bekijk snel je Hofpasvoordeel bij het Korzo Theater
 

GRATIS proefles schaatsen in de Uithof | 26 januari

Weet je nog niet zeker of schaatsen iets voor jou is? Bij De Uithof kun je een gratis proefles volgen. De proefles duurt 45 minuten. Een instructeur leert je een aantal fijne kneepjes van het schaatsen op de 400-meter schaatsbaan. Let wel: de proefles is gratis, maar je betaalt wel voor entree. Iedereen vanaf 6 jaar kan een proefles volgen. Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen worden in een aparte groep ingedeeld.
 

Bekijk snel je Hofpasvoordeel bij de Uithof
 

Disco Train Den Haag in ’t Goude Hooft | 26 januari

Ga lekker los in ’t Goude Hooft, met leuke mensen en bekende disco knallers! Stap op de Disco-Train voor dit spetterende discofeest dat geheel in het teken staat van de muziek uit de 70’s, 80’s & 90′s! Stil zitten (of staan) gaat je echt niet lukken.

Dit feestje stopt pas in de late uurtjes, dus boek er lekker voordelig een overnachting bij!
 

Bekijk snel je Hofpasvoordeel bij het Goude Hooft
 

Houwaart Indoor Vintage market | 27 januari

Een sfeervolle Indoor Vintage Market midden in hartje Den Haag. Kom gezellig inspiratie op doen, ontdek er kleding, accessoires, juwelen, vinyl platen, klein meubilair, speelgoed, decoratieartikelen… een kleurrijke mengeling van vintage voor jong en oud
 

Tijd: 10-17u
Locatie: Brouwersgracht 2C

Hofpaspartners centrum Den Haag:


Nieuwjaarsborrel Zeeheldentuin | 27 januari

De Zeeheldentuin heeft een mooi jaar achter de rug! Hij is door veel groene Zeehelden verzorgd. De kleine Zeehelden genieten van de nieuwe boot en het elektriciteitshuisje spreekt nu tot ieders verbeelding. Kom je gezellig langs om dit te vieren? Er is glühwein, chocomel, lekkers en een warm vuurtje voor iedereen!

Tijd: 16-18u
Eigen bijdrage: €3,50 (ter plekke contant te voldoen).
 

Hofpaspartners in het Zeeheldenkwartier: