Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

The Hague Peace Night Run - Sport, fun en spanning!

Posted by admin 29-08-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Ben jij toe aan een nieuw sportdoel? Wat dacht je van een spectaculair hardloopevent door het centrum van de stad? Na succesvolle edities in o.a. Groningen, Utrecht en Rotterdam komt “The Peace Night Run” vrijdag 21 september ook naar Den Haag toe. Are you up for it?

The Hague Peace Night Run is een unieke belevingsloop (zonder tijdsregistratie) van ca. 8.5 km, waarbij je ’s avonds door de straten en langs verlichte bezienswaardigheden door het centrum loopt.

Als deelnemer krijg je een hoofdlampje en geniet je onderweg van enerverende lichtanimaties. Het Lange Voorhout vormt het decor van de start en finish. Tevens is er na afloop een afterparty! Kijk hier voor meer informatie
 

The Hague Peace Night Run staat in het teken van UNICEF. Samen met alle lopers wordt er geld ingezameld voor kinderen op de vlucht. Start online je eigen actie en laat je sponsoren door je vrienden en familie of doneer via je inschrijving.
 

Hofpaspartners je sportschoenen

Sportschoenen hoor je uiteraard tijdig te vervangen, om pijn en ongemakken te voorkomen. Kan jij wel een nieuw paar gebruiken, ga dan langs bij onderstaande partners:
 

Outletsportschoenen.nl 

Van sport- en hardloopschoenen tot aan casual sneakers, laarzen en accessoires. Alle A-merken vind je hier altijd tegen aantrekkelijke prijzen. Naast bezorgen is afhalen (dezelfde dag) in Den Haag ook mogelijk.
 

Xcelsior 

Als je je ergens geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit, dan is het bij Xcelsior Sport. De ervaren bewegingsexperts van deze winkel aan de Weimarstraat weten alles op het gebied van podologie, blessurepreventie en sportproducten.