Nieuw:
Stap over en blijf genieten van voordeel
Stap over en blijf genieten van voordeel
21-09-2021 0

Miranda van Wilgen
Miranda van Wilgen
28-06-2021 0

Ga je mee wandelen ?
Ga je mee wandelen ?
09-06-2021 0

Rage Room FUN
Rage Room FUN
01-06-2021 0

Binnenhof in beeld
Binnenhof in beeld
22-05-2021 0

Paasmarkten in Den Haag

Posted by admin 30-03-2018 0 Comment(s) Artikelen & Specials,

Vanaf zaterdag kan het weer; lekker snuffelen en struinen tijdens de traditionele paasmarkten. Verspreid over de stad kan je terecht bij de vele sfeervolle markten en braderieën, op zoek naar leuke activiteiten, paasdecoratie, lekkernijen en verse ingrediënten voor het paasontbijt/paasdiner.
 

Weet je al waar jij naartoe wilt gaan? Laat je hieronder inspireren. Er is voor ieder wat wils!
 

 

Paasmarkt Kijkduin   

Langs de boulevard en nabij het winkelcentrum, met een super uitzicht op het strand, presenteren tientallen standhouders in Kijkduin hun producten. Deze paasmarkt kenmerkt zich door de vele vintage, hand made en streekartikelen. De paasmarkt vindt plaats op zondag en maandag, van 11 tot 17 uur.

Hofpaspartners Kijkduin:

 

Paasmarkt Lange Voorhout 

Deze driedaagse paasmarkt is inmiddels niet weg te denken tijdens de paasdagen in Den Haag. Op het mooie, historische Voorhout zullen vele standhouders weer een breed assortiment tentoonstellen. Tijdens deze Home Made Easter Market vind je o.a. boeken, sieraden, antiek, decoratie & home made producten. (Foto: homemademarket.co.nl)

Hofpaspartners Lange Voorhout:

 

Paaseditie: Le Marie Marché

Alsof je op vakantie bent en door de markten van Frankrijk aan het lopen bent. Dat is het gevoel dat Le Marie Marche moet opwekken. Authentiek, lokaal, ambachtelijk en home made; Le Marie Marché is een nieuwe, maandelijkse markt dat iedere eerste weekend van de maand plaatsvindt op ’t Plein in Den Haag!

Aan de hand van een aantal categorieën en wisselende deelnemers, is de diversiteit op deze markt altijd gegarandeerd. De markt is open van 11 tot 18 uur. (Foto: lemariemarche.nl)